Siromašniji muškarci su bolji u krevetu

Novo istraživanje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, vjerniji i emocionalno dostupniji.

Navodno muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni velikog izbora čime privući žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu, najbolje oboje.

Rezultati istraživanja neprofitnog istraživačkog centra iz Washingtona “Pew Research Centera” potvrđuju da čim je novca manje, to je više vjernosti, orgazama i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinski sa Sveučilišta Chicago Northwestern koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemjerni u usporedbi s bogatijima, prenosi 24sata.hr.

Muškarci koji zarađuju “prosjek” su po pravilu ljubazniji s nepoznatim ljudima, onima koje tek upoznaju, a pri takvim društvenim kontaktima redovito koriste osmijeh i raspoloženiji su za razgovor.

I magazin Psychological Science piše da su bogatiji, očekivano, grublji i bahatiji jer vjeruju kako im ne trebaju nova poznanstva niti dokazivanje ikome, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima.

Časopis “Journal of Applied Psychology” objavio je studiju u kojoj se tvrdi da su uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju, dok oni manje uspješni podržavaju svoje partnerice tijekom njihove karijere.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Bolji u krevetu ???? , a novac ( lova ) vecere u restoranima . Treba zivjeti i kada njega nema. Bez novaca nigdje nisi dobro dosao pa ni u krrevet….

  • Sex je sirotinjska zabava. Društvena elita jebe narod uzduz i poprijeko. kao predigra crta kokaina,raširenih zjenica svjet postaje ruzicast pa i paragrafe tumace kako im odgovara,ego ide u nebesa na krilima pokradenog kapitala roda i poroda na istaknutim funkcijama,kao bogomdani,pazljivo selektirani novi narastaji mijenjaju zakone fizike, dok klasicna jebačina,mašta,običaji i mitologija ostaje kao terapija potlačenom narodu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.