Širokom zbog snijega propala generalka u Vitezu

Nogometašima Širokog Brijega propala je generalka protiv Viteza pred nastavak proljetnog dijela Premijer lige BiH.

Naime, kako je objavio klub na službenoj Facebook stranici, utakmica koja se trebala igrati u subotu u 14.30 sati na Gradskom stadionu u Vitezu odgođena je zbog vremenskih neprilika, odnosno snijega koji je počeo noćas padati na području središnje Bosne.

Prvotno se utakmica trebala igrati na stadionu NK Rijeka Kolibrići, no u petak navečer je odigravanje utakmice prebačeno na Gradski stadion u Vitezu, da bi ista bila otkazana u subotu ujutro.

Stručni stožer ”Plavo-bijelih” zamislio je generalku u Vitezu kao pripremu momčadi na gostujuću utakmicu u Travniku protiv Metalleghea s kojom otvaraju proljetni dio prvenstva.

Utakmice Širokog Brijega iz zimskog ciklusa priprema:
Široki Brijeg – Čapljina 0:0
Široki Brijeg – Croatia Zmijavci 4:0
Široki Brijeg – KSV 1:1
Široki Brijeg – Aluminij 2:1
Široki Brijeg – Gyirmot 2:2 (6:7)
Široki Brijeg – Velež 3:1
Široki Brijeg – Vitez (18. veljače, ODGOĐENA)

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • nek dogovore sa nekom od mz ili nek odigraju sa mladosti pa nek se piše još jedna pobjeda više, uz to neka krstanović dodje do izražaja i uz njega trenerski dvojac.

    • Sta vi uopce ocekujete, evo aj mi recite, kakve vi igrace ocekujete da dodju igrati u ovoj kaljuzi od lige i jos uz to se samo katolici smiju dovesti??????? Da dovedu Lewandowskog, nasli bi mu manu, zugatori listicki

Komentiraj: