Širokobriježanka u užem krugu za sportaša godine BiH

U tradicionalnoj organizaciji Nezavisnih novina i Radio-televizije BiH u hotelu Holiday u  Sarajevu 18.12.2023. godine održati će se 23. Izbor sportaša godine. U užem krugu za najperspektivniju sportašicu Bosne i Hercegovine je i Klara Šušak iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki.

Izbor se održava pod partnerstvom Olimpijskog odbora Bosne i Hercegovine te uz podršku Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine. Izravni prijenos ovog izbora biti će na BHT1 s početkom u 20:00 sati.

Predsjednik žirija 23. Izbora sportaša godine BiH je Branislav Krunić, nekadašnji nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Prva sjednica za izbor sportaša održana je  u Sarajevu, a druga u Banja Luci, gdje su skraćene liste kandidata za nagrade.

U užem krugu za najperspektivniju sportašicu Bosne i Hercegovine je i Klara Šušak iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki. Klara je trenutno najtrofejnija cheerleadersica Bosne i Hercegovine.

Samo ove godine okitila se titulom prvakinje Bosne i Hercegovine, kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj disciplini. Predvodila je reprezentaciju BiH na prvom povijesnom nastupu na Europskom prvenstvu u Italiji, a osvojila je i prvu medalju svjetskog ranga za Bosnu i Hercegovinu i to srebrnu na Svjetskom turniru u dalekoj Indoneziji.

Proglašena je i sportskom nadom godine Grada Širokog Brijega, te je nominirana i za juniorku godine Europskog cheerleading saveza. Uz ove rezultate osvojila je i dvije zlatne medalje na turniru u Hrvatskoj.

Postala je prvakinja Bosne i Hercegovine još u kadetskom uzrastu i od tada do danas nijednom nije ispustila tron.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.