Širokobriježanka kojoj se naklonio Sergej Ćetković: “Osjećala sam se nevjerojatno!”

“Štošta radim, ali u svemu jednako uživam!”, reći će za sebe Jelena Skoko, mlada Širokobriježanka koju je na sinoćnjem koncertu u Mostaru Sergej Ćetković pozvao na binu. Jelena je odsvirala dionicu na bubnjevima, a nakon njezina nastupa popularni crnogorski pjevač koji izaziva simpatije ljepšega spola diljem Balkana joj se naklonio i tako dodatno obilježio za nju poseban doživljaj.

Jelena je inače studentica druge godine diplomskoga studija Hrvatskoga jezika i književnosti i Filozofije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Osim toga, regionalni je odbojkaški sudac u Odbojkaškom savezu FbiH, a piše i poeziju, duhovnu glazbu i članica je Zbora mladih Petrus u Mostaru.

Za ovaj koncert Sergeja Ćetkovića, kako navodi, ništa nije prepuštala slučaju.

“Karte sam rezervirala dan prije nego su službeno izašle u prodaju, jer sam bila poučena iskustvom s njegova prethodnoga koncerta u HKD Kosača, kad sam u prvom danu prodaje karata uspjela dobiti tek 17. red, što mi je bilo veliko razočaranje jer sam dugo čekala njegov koncert u Mostaru”, govori Jelena za portal Jabuka.tv, te ističe da o crnogorskom pop pjevaču ima najbolje mišljenje.

Sergej je umjetnik, a velika je razlika između običnoga pjevača, vokala kojemu netko radi pjesme, i pjevača koji sam sklada svoje pjesme i unosi u njih svoju dušu. Na svakom njegovu koncertu pregršt je emocija jer je Sergej prije svega divan čovjek, a zatim i umjetnik. Na koncertu je opet pokazao svoju veličinu spustivši se među publiku, osjećajući i pjevajući s nama. Upravo u njegovoj ljubavi prema publici, glazbi i onome što radi, leži njegova popularnost. Ljudi jednostavno prepoznaju kad je netko dio njih, a Sergej to jest”.

Za razliku od prvoga koncerta, ova mlada Širokobriježanka ovom je prigodom sjedila bliže bini te je živo pratila sva zbivanja i pratila glazbu, što je uočio i Sergej.

“Budući da smo prijateljica i ja sjedile u drugom redu, imale smo savršenu preglednost, a tako i Sergej, koji je uočio da cijelo vrijeme rukama simuliram sviranje bubnjeva. Inače sam zaljubljenik u dobre bubnjeve i talentirane bubnjare, pa umjesto plesa ‘lupam rukama’. U jednom trenutku je prišao, rekao da je uočio da bubnjam i pitao me jesam li kolegica glazbenica, na što sam potvrdno odgovorila, a on me pozvao na binu. Sve vrijeme sam ga pokušavala uvjeriti da bolje pjevam nego što bubnjam i da to nije dobra ideja, a on mi je dao priliku i za jedno i za drugo”, opisuje Jelena i dodaje: “Osjećala sam se nevjerojatno, kao da sviramo skupa godinama, a od ekipe iz benda sam dobila nevjerojatnu podršku“.

Budući da je i sama kantautorica, da piše, sklada i pjeva svoje pjesme, Jelena zna što znači u stihove i glazbu prenijeti sve što osjećaš i što drugi osjećaju. Zato joj je Sergej omiljeni izvođač.

“Za neke melodije mi je i sam bio inspiracija. Kad se naklonio, pomislila sam samo : ‘Jelena, Sergej ti se naklonio, ne treba ti više nikakva potvrda da si izabrala dobar put u svome životu.’ Imala sam mnogo javnih nastupa, mnogo pohvala, ali ovu ću posebno pamtiti i nositi u srcu kao znak da je ovo što radim dobro i da tim putem trebam nastaviti. Vjerujem da Sergej nije ni svjestan kako njegove riječi i geste mogu nekoga motivirati”, zaključila je Jelena za portal Jabuka.tv.

Inače, Jelena se glazbom bavi još od početka srednje škole. Iako joj nijedan žanr nije mrzak, najviše je okrenuta duhovnoj glazbi te na tome polju i radi. Svira prvenstveno gitare, zatim bubanj i pomalo klavijature. Za portal Jabuka.tv Jelena je otkrila i da upravo sprema svoj prvi album duhovne glazbe, naziva “Ljubi“, na kojem su njezine autorske skladbe.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.