Širokobriježanin osvojio dvije medalje u obaranju ruke u Splitu

Širokobriježanin Ivan Zovko osvoji je dvije medalje na turniru početnika u obaranju ruke na Sajmu sporta, rekreacije i fitnessa “Start 2019” koji je održan u Splitu.

Širokobriježanin je na ovaj događaj pozvan kao organizator prvog turnira obaranja ruke ili armwretslinga u BiH, koji je sredinom 2018. održan u u Focus baru u Širokom Brijegu.

U međuvremenu se Ivan Zovko, poznatiji kao Zova, počeo intenzivnije zanimati i trenirati ovaj sport te je tako upoznao brojne ljude iz svijeta obaranja ruku. Tako je naposljetku pozvan na turnir koji se u nedjelju održavao u Sportskom centru “Gripe” u Splitu, u vrijeme Splitskog polumaratona.

Širokobriježanin je na turniru ostvario vrijedan uspjeh, osvojivši na turniru početnika zlatnu medalju za desnu te srebrnu medalju za lijevu ruku.

U Splitu je bio sjajan doček i atmosfera, slično kao i u nas u Širokom Brijegu prošle godine. Medalje su mi uručili Josip Poleš, obarač iz Sinja koji je već četiri godine neporažen na lijevu ruku, te Petar Sević, osnivač armwrestling kluba u Splitu. Njih dvojicu očekujem na turniru koji ću organizirati i ove godine, a bit će i još nekoliko poznatih osoba iz svijeta obaranja ruku, izjavio je za portal Jabuka.tv Ivan Zovko.

Josip Poleš apsolutni pobjednik prvoga turnira u obaranju ruke u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)


14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.