Širokobriježanin Luka Kvesić sedmi u Europi

Širokobriježanin Luka Kvesić napravio je sjajan rezultat na Europskom prvenstvu u Budimpešti. U konačnom poretku osvojio je 7. mjesto.

Luka je nakon dobivenog prvog kola s rezultatom 2-0 nad predstavnikom Latvije, u drugom kolu izgubio od predstavnika Češke s istim rezultatom.

Čeh je potom sa svoje još dvije pobjede osigurao finale te gurnuo Luku u borbe u repesažu.

Luka u repesažu je bio bolji od makedonskog predstavnika s rezultatom 2-0 te se u idućem kolu borio s predstavnikom Srbije gdje je tijesno izgubio s rezultatom 1-0 u poslijednim sekundama borbe.

Član Karate kluba Široki Brijeg i hrvatski reprezentativac borio se u kategoriji kadeta +70kg, i na kraju je ostvario vrlo zapažen rezultat u Europi osvojivši visoko 7. mjesto.

Luku su u Budimpešti pratili treneri Marin Hrkać i Robert Šaravanja.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Iznimno dobar rezultat za našeg Luku kojem je nedostajalo samo malo sreće da uzme medalju brončanog sjaja. Bravo Luka. Čestitamo Luki i nadamo se da će drugi put biti još bolje. Čestitamo i trenerima koji su mu bili u pratnji.

  • Klub koji zadnjih par godina mislim daleko najvise promovira nas grad i koji pravi najvece rezultate. Svaka vam cast vidi se da imate i glavu i rep!

  • Ma aj ne manitajte da je prvi u galksiji nel u Europi ne zanima me, dosadni karate, judo, tekwando. Tu nema ni para, ničega…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.