Širokobriježani u posjetu: Dubravko Šimenc “pojačanje” na Pecari

U petak je u prometnoj nesreći na Blidinju teško stradao bivši proslavljeni hrvatski vaterpolski reprezentativac Dubravko Šimenc. Zbrinut je u SKB Mostar. Nakon loših prvih prognoza, kao stijena čvrsti sportaš brzo se oporavlja, pa će uskoro na kućni oporavak, prenosi Večernji list.

Uz brojne prijatelje iz čitave Hercegovine koji su požurili u posjet u bolnicu bili su trener Širokoga Brijega Slaven Musa i tajnik kluba s Pecare Josip Bevanda, koji se odavno poznaje sa Šimencom.

“Prije nas Dubravka je posjetio i naš bivši trener Blaž Slišković s kojim je dugo prijatelj. Našem se posjetu jako obradovao. Osobito je bio je oduševljen majicom NK Široki Brijeg s brojem 10. Eto, sad je naš, jer je prvo pojačanje na Pecari ove zime”, našalio se Bevanda.

“Dubravko se poželio uslikati s nama. Ulogu fotografa obavila je sestra Nikolina, koja se zajedno s drugim osobljem bolnice trudila njegov oporavak što više ubrzati. On će već danas otputovati na kućnu njegu u Zagreb. Naravno, morat će obići i zagrebačke bolnice gdje će mu dr. Paladino i ostali liječnici propisati terapiju.”

Šimenc prvi dolazak u Hercegovinu neće pamtiti po dobru, ali to ne znači da opet neće doći u Kršnu pokrajinu.

“Pozvali smo ga da bude gost našega kluba, a on se rado odazvao. Bit će to nadamo se uskoro, čim se oporavi od ozljeda. Već je dobro, iako ga još boli glava”, rekao je Bevanda.

(Večernji list)

1 komentar

  • pisac ovog članka jesi POVUKAO VODU NA KRAJU Toliko LAŽI U MANJE TEKSTA NISAMVIDIO Pa on uopće nezna kojim se sportom GOSPODIN BAVIO a ne da ga zna privatno Te da se DUBRAVKO POŽELIO USLIKATI SA NJIM KAKVE GLUPOSTI I ON NIJE VIŠE TAJNIK ISTINA BIO JE SEKRETAR ali čujem da im SIPA DOLAZI U KONTROLU RADA ZADNJIH 10 GODINA

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.