Širokobriježani pobjednici malonogometnog turnira „DE IURE 2011“ (FOTO)

Uspješno je završen drugi po redu božićni malonogometni turnir „DE IURE 2011“, na kojem su pobjedničku titulu odnijeli Širokobriježani porazivši Prvu godinu rezultatom 6:3. Finalna utakmica igrala se u dva poluvremena po 15 minuta.

„Kao što znate drugi put je organiziran ovaj turnir, sa željom da zbližimo pravnike (od studenata do profesora, a ove godine na ovaj turnir smo zvali i ekipu mostarskih odvjetnika), osobno sam jako zadovoljan turnirom, turnir je protekao u jednoj sportskoj, ali i prijateljskoj atmosferi, naša je želja da ovaj turnir postane tradicija i da se održi svake godine pred Božić“, kazao je Vedran Arapović, jedan od organizatora spomenutog turnira.

Ovom prilikom čestitao je ekipi Širokobriježana na odličnim igrama i na zasluženom naslovu, ali i brucošima koji su sigurno najugodnije iznenađenje ovog turnira.

Arapović se zahvalio profesorima i odvjetnicima što su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj i pozvao studente na veliku zabavu za pravnike u Irish Pubu, a potom i After party u clubu Golden.

Rezultati polufinalnih utakmica:

Pravni Vatreni – Prva godina 3:3 (pen.4:5)
Odvjetnici – Širokobriježani 1:2

Finale:
Širokobriježani -Prva godina 6:3

(Pogled.ba)

1 komentar

  • What a outstanding viewpoint, nonetheless is just not produce every sence by any means discussing this mather. Just about any technique thanks and also i had try and discuss your post directly into delicius but it surely appears to be an problem inside your blogging is it possible you need to recheck this. thank you just as before. 950357

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.