Širokobriješki srednjoškolci darovali čak 92 doze krvi!

Danas je u prostorijama Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg i Srednje strukovne škole Široki Brijeg provedena akcija darivanja krvi, za učenike Gimnazije, SSŠ i studente Likovne akademije.

Ovu divnu generaciju širokobrijeških maturanata i studenata upamtit ćemo po iznimno uspješnoj akciji darivanja krvi i njihovoj ogromnoj nesebičnosti. Naime na današnju akciju, kao nikad do sada, odazvalo se čak 120 učenika, a prikupljene su 92 doze krvi.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su darovali krv i iskreno se nadamo da će ovi prekrasni mladi ljudi nastaviti sa ovom aktivnosti.

Akcija je provedena u organizaciji Crvenog križa Široki Brijeg, u suradnji sa Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar, Odjel za transfuzijsku medicinu.

Rezultati akcije su pokazatelji rada s učenicima i studentima. Zahvaljujemo ravnateljstvu i svim djelatnicima na suradnji. Posebno zahvaljujemo voditeljima aktivnosti g. Franji Ratkići i gđi. pedagoginji Gordani Jelić.

Akcija je provedena pod pokroviteljstvom Ureda načelnika Općine Široki Brijeg.

Sponzori ove akcije darivanja krvi bili su Srednja strukovna škola, Podravka Široki Brijeg, Kraš Široki Brijeg, STR Nam Nam i prof. Iva Lasić iz SSŠ.

Pod pokroviteljstvom Ureda načelnika Općine Široki Brijeg za učenike darivatelje krvi organiziran je jednodnevni izlet u Dubrovnik u subotu 20. travnja. Polazak je s kolodvora u 7 sati.

Ovom prilikom najavljujemo akciju za građanstvo 16. svibnja 2013. godine, koja će se održati u prostorijama MZ Lijeva obala Široki Brijeg i Šahovskog kluba.

Ured Crvenog križa Široki Brijeg,
Voditeljica Karmela Skoko

Fotogaleriju donosi vam Jabuka.tv:

darivanje_krvi_1

darivanje_krvi_2

darivanje_krvi_3

darivanje_krvi_4

darivanje_krvi_5

darivanje_krvi_6

darivanje_krvi_7

darivanje_krvi_8

darivanje_krvi_9

darivanje_krvi_10

darivanje_krvi_11

(www.jabuka.tv)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.