Širokobriješki srednjoškolci darovali 52 doze krvi

U četvrtak je u prostorijama Gimnazije fra Dominika Mandića provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj su širokobriješki srednjoškolci prikupili 52 doze krvi.

Akciji, koju je organizirao Crveni križ Široki Brijeg u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu, pristupilo je 85 punoljetnih srednjoškolaca iz već spomenute Gimnazije te iz Srednje strukovne škole Široki Brijeg.

Time je ukupno u 2015. godini u akcijama u Širokom Brijegu prikupljeno 317 doza krvi, a od toga 106 doza su darovali srednjoškolci.

Svi učenici koji su uspješno darovali krvi dobili su besplatan doručak te dva dana slobodno od nastave. Iz Crvenog križa Široki Brijeg zahvaljuju se svim dobrovoljnim darivateljima krvi te im ovim putem čestitaju Božić i Novu Godinu.

Sljedeća akcija u Širokom Brijegu održat će se u prvoj polovici siječnja 2016. godine u prostorijama MZ Lijeva Obala, a za sve informacije možete kontaktirati Crveni križ Široki Brijeg na broj 063/446-929. O točnom datumu sljedeće akcije javnost će biti pravovremeno obaviještena.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.