Pedofil ”uhvaćen” kod mostarske škole

Priče o navodnom pedofilu koji često stoji parkiran u bijelom automobilu pored Osnovne škole Ilije Jakovljevića (”japanska škola”), počela je prije otprilike mjesec dana, no u posljednje vrijeme, sve više roditelja je počelo upozoravati na ovu osobu.

”Nekoliko roditelja mi je reklo da je vidjelo stariju osobu u bijelom autu kako sjedi, promatra djecu i čini bludne radnje. Itekako vjerujem u ovo i jako sam zabrinuta za sigurnost djece. Nedavno sam i sama vidjela neku drugu, puno mlađu osobu sumnjivog ponašanja, te sam ga otjerala od djece”, rekla je za Bljesak.info jedna od majki iz ovog naselja, čije dijete pohađa OŠ Ilije Jakovljevića.

Na Facebook grupi Mostarske mame, koja okuplja brojne majke iz Mostara, također je objavljen post o ‘pedofilu koji redovito ordinira’ pokraj ove škole, gdje majke upozoravaju na osobu u 60-im godinama, koji vozi bijeli automobil novijeg modela, te ističu kako nije uvijek u autu jer se povremeno sakrije iza stabla s pogledom na školu.

”Do sada nismo imali nikakvu prijavu vezano za ovaj slučaj. Svakako apeliram na roditelje, ako opet uoče isti prizor da prijave policiji, te da zapamte osobu ili broj tablica, kako bi ga mogli opisati policiji”, rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, dodajući kako će nakon našeg poziva povećati ophodnje policijskih patrola ovim naseljem i oko škole.

(Bljesak.info)
5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.