Širokobriješki Not Jane predstavlja spot za “Akademski grad”

Grupa “Not Jane” u utorak 26. studenog premijerno predstavlja novi spot za singl “Akdemski grad”.

Ovaj alternativni new wave-pop-rock bend iz Širokog Brijega predstavio je prvi spot za pjesmu “Paranoja” na hrvatskom glazbenom kanalu CMC-u u lipnju ove godine.

A pet mjeseci kasnije mogu objaviti kako su snimili i drugi spot, ovaj put za pjesmu “Akademski grad”.

Na svojem službenom YouTube kanalu objavili su kratki teaser za spot koji će ponovno biti premijerno prikazan na CMC-u u utorak u 19 sati, a nakon toga će cijeli spot biti postavljen i na YouTubeu.

Širokobriješki bend Not Jane predstavio spot za “Paranoju”

Frontmen benda Drago Ljubić zajedno s bubnjarom Jurom Brekalom i basistom Markom Karačićem čini trojac nastavlja sve uspješniju suradnju. Iza sebe imaju veliki broj nastupa u regiji, a vrlo zapažen imali su prvi nastup na festivalu West Herzegowina Fest u Širokom Brijegu.

Ovaj širokobriješki trojac se može pohvaliti kako je snimio i prvi album prošle godine, a imaju ugovorenu suradnju s Croatia Recordsom.

Na prvi spot za pjesmu “Paronoja” reakcije su uglavnom bile pozitivne, a i teaser za novi spot izgleda obećavajuće pa njihovi fanovi s nestrpljenjem iščekuju novi spot.

Pogledajte teaser za “Akademski grad” u videoprilogu.

Not Jane predstavlja prvi album u Rock Caffe Pajo

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Svaka čast, bez blata nema uspjeha, pa ako naiđe kakav komentar da blati ovu vrstu muzike ili njihov trud i muku, to je znak pozornosti i da su zapaženi. Ja osobno ne slušam ovu vrstu muzike, ali mi je jednako drago da se netko iz našeg sela probija…

  11
  • Vi’iš, nije ti pametno to što govoriš da je “svaka pozornost/reklama”, pa makar i ona negativna, dobra. Jer od kad je “reklamiranja” i razih facebook-a, masa je upravo šunda isplivalo na površinu, vodi glavnu riječ, i parazitira na osnovu mass-popularnosti, a sve na osnovu neke lijepe reklame koja tako primami obmanutog i prilično primitivnog konzumenta. Da, to je neka osnovica da se i onaj kvalitetan jednako prezentira, samo je problem zapravo u ljudskoj prirodi. Po default-u, naime, svaki čovjek o sebi misli sve najbolje, i misli da je to što on radi kvalitetno, pa ako mu to još prođe, ako dobije kakav like, i zaradi koju paru, vrlo teško ga se onda može uvjeriti da je to što radi zapravo šrot, sranje, šund. A on dipli i dipli po svom, sav sretan i uvjeren da je sama “kvaliteta”, za koju će eto u svojoj “skromnosti” nekad i priznati da ju svijet ponekad eto i ne razumije, pa će reći nešto tipa “uvijek može bolje”.

   1
   3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.