Širokobriješki karate klubovi osvojili ukupno 16 medalja na Kupu Hrvatske

Karate klub Široki Brijeg i Karate klub Široki ovog vikenda nastupili su na Kupu Hrvatske koji je okupio oko 400 natjecatelja iz Hrvatske.

Oba širokobriješka kluba ostvarila su sjajne rezultate u konkurenciji od čak 62 kluba što dodatno govori o uspjehu koji su postigli.

KK Široki Brijeg osvojio je osam medalja, od kojih jedno zlato, dva srebra, te pet bronci.

Zlatnu medalju osvojio je Ivan Karačić, srebrne medalje osvojili su Luka Gilja i Tonćo Pavković, a brončane Toma Ćorić, Ana Lovrić, Stipe Hrkać, Mia Jelić i Matia Pavković.

Foto: Karate Klub Široki Brijeg

Ekipu su vodili treneri Marin i Goran Hrkać te Robert Šaravanja, a sve troškove turnira svojim članovima snosio je Karate klub Široki Brijeg.

Karate klub Široki Brijeg zahvaljuje Gradu Širokom Brijegu na podršci te podsjeća kako su upisi još uvijek u tijeku.

Upisati se možete svaki utorak i četvrtak u 17:30 sati u dvorani Klanac pored kolodvora Miškić, a više informacija možete dobiti na broj 063/211-211.

Karate klub Široki osvojio je također osam medalja, i to zlato, srebro i šest bronci.

Foto: KK Široki

Pobjednica kupa Hrvatske bila je Iva Kožul, srebrna je bila Petra Knezović, a brončani su bili Josip Ćužić, Marko Brkić, Mia Zovko, Patrick Pavlović, Petar Mandić i Patrik Galić.

Iskoristili su priliku da se zahvale prijateljima kluba i sponzorima koji su omogućili odlazak na ovo natjecanje.

Veliko hvala Vibar d.o.o, iForm, Printerio i našem Gradu Širokom Brijegu na čelu s gradonačelnikom Miro Kraljević na omogućenom prijevozu za našu djecu. Karate klub ŠIROKI 26 godina sa vama!, poručili su iz KK Široki.

(www.jabuka.tv | Foto: Karate Klub Široki Brijeg)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.