Širokobriješki i grudski vatrogasci napokon dobili prijeko potrebnu opremu

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Tomislav Ćužić uručio je na trajno korištenje Vatrogasnom društvu Široki Brijeg hidraulični alat i opremu marke ‘Weber’ za spašavanje osoba sudionika prometne i drugih nesreća.

Prigodom primopredaje opreme u kojoj se nalazi hidraulični agregat, kombinirani alat, spasilački cilindar, cijev hidraulična, utvrđivač za prag, set za razbijanje stakla i mini sjekač, upriličena je vježba spašavanja unesrećenih u automobilskoj nesreći.

”Ovo je veliki dan za nas jer smo dobili opremu za pomoć unesrećenima u prometnim i drugim nesrećama, a koja nam je bila neophodna. Zahvaljujem županijskoj Upravi civilne zaštite, Civilnoj zaštiti Grada Širokog brijega i Vladi Županije Zapadnohercegovačke”, izjavio je prilikom primopredaje opreme Srećko Hrkać zapovjednik Vatrogasnog društva Široki Brijeg.

Isti komplet opreme uručen je i Vatrogasnoj postrojbi Grude, a ranije je ista oprema na trajno korištenje uručena i Vatrogasnim postrojbama u općinama Ljubuški i Posušje.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.