Širokobriješki folkloraši Božićnom priredbom pomogli Zavodu Svete obitelji

Humanitarna Božićna priredba malih folkloraša održana je u nedjelju u dvorani Zavoda Svete obitelji na Puringaju u Širokom Brijegu.

Petu godinu zaredom širokobriješka kulturno-umjetnička društva organizirala su Božićnu priredbu malih folkloraša kojom su obilježili nadolazeći najradosniji kršćanski blagdan Božić.

Priredba je i ove godine imala humanitarni karakter. Dobrovoljni prilozi skupljali su se na ulazu u dvoranu, a sav prikupljeni novac darovat će se za pomoć radu Zavoda Svete obitelji.

U programu je sudjelovalo osam širokobrijeških KUD-ova, i to: HKUD Kočerin, HKUD Biloševica, KUD Mokro,
HKUD Crnašnica, HKUD Uzarići, HKUD Blaćani, HKD Vrila, HKUD Jare.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

 • Tuga zbog nerješenog načina financiranja i zbog čudnih odnosa .Tuga zbog toga što nije čist odnos između naše crkve,politike i fra Joze..Tuga je što bi gore mogao biti stacionar za bolesne osobe jer je sve napravljeno,ima mjesta doduše uz neke preinake a ipak ga nema.Tuga je da našu Županiju osobe koje su smještene po Bosni većinom to košta cca milijun KM godišnje umjesto da taj novac ostaje ovdje i da zaposlimo naše osoblje,sestre..doktore.A naj veća tuga je obiteljima koje imaju takve osobe što su bespomoćne i prepuštene same sebižI što će te osobe kad budu morale otići gore biti zaboravljene.Sjećate li se još tužnog Ive Hrkaća i inih..pa i on je željan svoje grude svog kamena i ako je bolestan.I mnogih drugi tako.O tome pričam.Nisam mislio ništa loše ali problem je velik i trebalo bi ga rješiti.To svakako treba okupiti sve strane,razgovarati i realizirati.Radi nas i naših dragih bolesnih članova obitelji.Pokažimo da smo istinski vjernici,da to možemo učiniti.

 • Super je bilo, sve pohvale za djecu. A trebalo bi se štogod slično organizirati i češće, uz malo više reklame.
  I bilo bi više sponzora i donatora da su političari osjećajniji. Uglavnom nemaju djecu s posebnim potrebama pa im nije ni bitno..

 • Djeci se moze oprostiti neuvjezbanost, nespremnost. Djeca su.
  Ali brate mili kakvi su ono igrokazi? Kakav crni Djed Mraz i Sjedobradi?! Strasno!
  Eto na sto se spalo.
  Dva drustva su imala veze s folklorom i bozicnom priredbom. Ostali dosadni i promaseni.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.