Širokobriješka udruga mladih organizira ‘Dogana Open Air’ festival

U završnici ljetne festivalske sezone, novonastala Širokobriješka udruga mladih(ŠUM) počinje sa svojim radom, te svoje aktivnosti gromoglasno najavljuje organiziranjem festivala “Dogana Open Air“. Na festivalu će nastupiti popularna skupina “Brkovi“ iz Zagreba, te “Berette“ iz Širokog Brijega, koji se nakon dulje stanke vraćaju na pozornicu u svome gradu.

Festival se održava 06.09.2013. ispred Duhanske stanice u Širokom Brijegu s početkom programa u 22:00 sata.

Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 8,- KM, a na samoj večeri događaja 10,- KM.
Ulaznice se, od četvrtka, 29.8.,mogu kupiti na području cijele Hercegovine na sljedećim mjestima: Široki Brijeg – “BIG BEN” Široki Brijeg; Ljubuški – Smokva Dizajn; Posušje – Carpe Diem; Tomislavgrad – Elements club & lounge; Mostar – OKC Abrašević.

A kako bi atmosfera bila dovoljno zagrijana, u petak, 30.08. se organizira službeni warm-up party u širokobriješkom kafiću “Big Ben”, na kojemu se možete opustiti uz ugodno društvo, dobru glazbu i hladno pivo, te se upoznati s radom udruge, kojoj ovaj projekt zasigurno neće biti zadnji.

Dođite i završite ljeto s ovim događajem, prije nego što opet počinje rutina radnog života, škole i fakulteta“, rekli su iz udruge ŠUM.7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.