Širokobriješka tvrtka Autocentar počela obilježavanje 40. godišnjice svoga djelovanja

U godini kada tvrtka ‘Autocentar’ d. o. o. sa sjedištem u ulici fra Didaka Buntića 27 u Širokom Brijegu obilježava 40 godina svoga postojanja, za svoje djelatnike Ivana Banožića i Vladimira Grgurića organizirala je svečani ispraćaj u zasluženu mirovinu.

Povijest ‘Autocentra’ seže u 1972. godinu, kada je osnovano društvo pod nazivom “Autoremont” sa sjedištem u ‘Paradžikovoj kući’, u ulici fra Didaka Buntića bb. Od osnutka tvrtke 17. veljače 1972. godine Vladimir Grgurić je do današnjeg dana bio uposlenik te tvrtke tj. ukupno 44 godine, a Ivan Banožić od 1. lipnja 1978. tj. ukupno nepunih 38 godina.

Vladimir Grgurić i Ivan Banožić su zahvalili su svima na dolasku, a posebnu zahvalu su uputili upravi tvrtke, te istaknuli da će im ovaj dan ostati u trajnom sjećanju.

„Hvala svima, našim bivšim i sadašnjim kolegama, posebice Ivanu (Ivanu Ševi vlasniku tvrtke) što je ovu tvrtku koja je prije dvije godine bila pred gašenjem podigao, isplatio nam zaostale plaće, doprinose, te upotpunosti preuredio tehnički pregled, upravnu zgradu i ostale popratne sadržaje. Zadovoljan odlazim u mirovinu, a kolegama i upravi tvrtke u svoje ime i u ime kolege Ivana Banožića želim još puno poslovnih uspjeha i sretnu 40. obljetnicu rada tvrtke“, rekao je Vladimir Grgurić.

Bivši i sadašnji djelatnici i rukovodstvo tvrtke ‘Autocentar’ d. o. o., te brojni prijatelji Ivana i Vladimira su uz svečani ručak evocirajući uspomene na protekle godine koje su proveli zajedno, družili su se do kasnih večernjih sati.

Tvrtka “Autocentar” je tijekom 2015. godine dobila svoj novi izgled. Prostire se na površini 6.800 m² , na kojoj se nalaze potpuno renovirani i opremljeni objekti s novim sadržajima nastalima nakon detaljne analize potreba tržišta u predmetnoj djelatnosti. Unaprijeđen je rad društva, kako materijalno-tehničkim resursima, tako i kadrovskim potencijalima, s čime su privukli nove klijente-korisnike usluga koji su prepoznali prednost organizacije svog voznog parka po principu “sve na jednom mjestu”.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: