Široki u Kakanj po važne bodove, Krstanović i Ćorić ozdravili

Tek četiri osvojena boda u četiri proljetos odigrana kola ”mršavi” je učinak nogometaša Širokog Brijega, osobito ako znamo da je klub ušao u nastavak prvenstva s ambicijama o osvajanju naslova, u najmanju ruku o izlasku na europsku pozornicu.

No, jedan od razloga neuspjeha leži i unutar svlačionice, ali o tome je još rano pričati, osobito dok još ima izgleda da se učinjene štete isprave i nadoknade. Širokom je potreban niz pobjeda i bodova, a prva je prigoda gostovanje kod Mladosti DK u subotu u sklopu 23. kola Premijer lige BiH.

”Mislim kako smo stanku u prvenstvu dobro iskoristili. Imali smo doduše malo naporan put na utakmicu protiv Osijeka (1:0), ali smo se zato odmorili u dva slobodna dana za Uskrs. A onda smo u utorak održali dva treninga, u utorak jedan… Sve je to u sklopu priprema za nastup protiv Mladosti u gostima. Njima je ovo jako važna utakmica, ali i nama. Znači, trebala bi odlučiti naša veća kvaliteta, za koju vjerujem da je imamo, rekao je za Večernji list trener Širokog Brijega Slaven Musa.

”S Mladosti smo se ove sezone tri puta sastali. Slavili smo dva puta na Pecari, u prvenstvu 3:0, u Kupu 3:1, jednom bezbolno izgubili u Kupu u gostima 0:1. To je bila drugačija utakmica nego što će biti ova u subotu jer Mladost nije imala pritiska. U subotu ćemo ga imati i mi i oni, pa tko bolje izdrži. Poznajem igrače Mladosti, ali je teško prognozirati koji će nam se sastav suprotstaviti. Njihov trener Ibro Rahimić jako puno rotira, što me iznenađuje,” dodao je Musa.

U redu, i mi to radimo, razmišlja Musa i dodaje da ”zna 7-8 igrača Mladosti” koji će zaigrati protiv Širokog.

”Što se nas tiče, u konkurenciji su svi osim Barišića koji ima tri žuta kartona, te Pehara koji se još nije potpuno oporavio nakon ozljede gležnja protiv Čelika. Krstanović i Ćorić su ozdravili, rade što i ostali, pa su obojica kandidati za nastup u Kaknju”, zaključio je Musa u razgovoru za Večernji list.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.