Široki pružio odličan otpor favoriziranoj Crvenoj zvezdi u Beogradu 73:66

Košarkaši Širokog nisu bili naimalo lak plijen skupocjenoj i favoriziranoj beogradskoj Crvenoj zvezdi. U 14. kolu ABA lige košarkaši Jakše Vulića dobro su namučili Beograđane i veći dio utakmice držali odličan priključak, međutim za nešto više falilo je malo sreće i iskustva.

Rano ‘ispadanje’ iz utakmice dva centra Širokog zbog osobnih grešaka (Kaštropil i Rikić) ipak nisu poremetili borbenu ekipu Širokobriježana koja nije ‘Zvezdašima’ dala da naprave neki veći odmak. (abcportal.info)

Nema komentara

  • A kako bi ti da pobijede Zvezdu bez centara i s jednim raspolozenim igracem? Silom, snagom volje, cime? Nije bezveze Zvezda na prvom mjestu na kraju godine bez obzira sto su odigrali realno dosta losije nego inace, a ti i likovi poput tebe ga mogu samo cuclati kosarkasima koji makar nisu anonimusi za razliku od tebe koji komentiras po portalima iz mraka svoje sobe.

  • Tvoja cura mi ga moze cucati, ja sam za razliku od tebe igrao kosarku 13 godina, znam sto pricam, ova Zvezda je krs ekipa, bas kao i cijela liga, pa i sam Partizan od koga smo izprebijani bukvalno ponizeni, ne mozemo se sa onom djecom iz Srbije Mega vizura cini se da se nosimo, djeca 94 i 95 godiste, sem Varde, e kada se s njima ne mozemo nosit, onda u mater sto uopste igramo ovu sABAn ligu!.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.