Široki poslao dvojicu Gruđana na posudbu u Čapljinu

Na Bjelavama se trenira punom parom. Prije svakog treninga – mjerenje temperature, stigla i prva pojačanja.

Nakon prozivke koja je obavljena prije nekoliko dana, u Bjelavama se već radi punom parom. Na treninge zasad dolazi tridesetak nogometaša.

Treninzi su počeli, no u ovim uvjetima želimo istaknuti kako nam je prioritet zdravlje naših igrača i stručnog osoblja, poručuju iz HNK Čapljina.

Prije svakoga treninga, igračima se mjeri temperatura, na terenu i izvan njega postavljeni su punktovi za dezinfekciju. Remontom sustava grijanja vode znatno je povećana količina tople vode za tuširanje.

Iako je nogomet kontakt igra, maksimalno se pazi i na socijalnu distancu.

U klub su stigla i prva pojačanja iz Širokog BrijegaToni Nikić, reprezentativac BiH U21, te Stanko Marić, priopćeno je iz HNK Čapljina.

Tri igrača NK Široki Brijeg odlaze na posudbu

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • E moj Nikicu dobro ti te šutaju bitno dasu oni ostavili ona dva panja Oršolica i Jurica koji su gori tri puta od tebe a jebiga onisu dovedeni ko pojačanja

  • Jebiga kad široki ne prima igrače drugih nacija kao naprimjer dva veležova dragulja koji nisu htjeli potpisati ugovore zbog mesetarenja čelnika Veleža isto se desilo u Gabeli ti igrači su 18-togodišnjaci iznimne kvalitete zovu se Ermin Rokić i Demir Bešo do njih moj široki možete na kontakt broj 063401102 još idu u školu nevjerovatno koliko su kvalitetni samo kod nas vredi pravilo ako nisi dao čelniku kluba nevaljaš ništa.

  • Javio se 🏇 navija za Velež ha ha tako jaki igracibda ih seoski tim gošk nije htio pa ih trebamo mi uzeti smijesno

  • Nikić je ušao još kao junior u 1. tim, sigurno jedan od boljih stopera što ih je Široki izbacio, ali momak očito nema nikoga iza sebe. Možda nije trebao potpisati za klub u kojem nema budućnosti.

  • Nikić je ušao još kao junior u 1. tim. Sigurno jedan od boljih stopera što ih je Široki izbacio, ali momak očito nema nikoga iza sebe, možda nije trebao potpisati za klub u kojem nema budućnosti, pokušaj se boriti.

  • Ne pisi gluposti, Nikic je ispadao smijesan kad je god igrao za Siroki. Kad se sjetim Borca na zimu, mrak mi padne na oci

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.