Široki krenuo s pripremama: Mladina računa na 26 igrača

Pod vodstvom novog trenera Davora Mladine započele su pripreme Nogometnog kluba Široki Brijeg za novu sezonu.

Prvoj prozivci i treningu nazočili su: Luka Bilobrk, Antonio Soldo, Nikola Marić, Josip Barišić, Matej Karačić, Boris Pandža, Dino Ćorić, Slavko Brekalo, Jure Ivanković, Ivan Buhač, Danijel Kožul, Davor Landeka, Dino Kresinger, Ivan Baraban, Stipo Marković, Zvonimir Kožulj, Wagner Santos Lago, Zoran Plazonić, Branimir Odak, Luka Menalo, Ante Pinjuh, Luka Juričić, Stjepan Lončar.

Mate Pehar će se priključiti ekipi narednih dana dok su Jozo Špikić i Josip Ćorluka pošteđeni zbog reprezentativnih obaveza.

”Plavo-bijeli” će dio priprema odraditi u kampu ”Musa-Karačić”, a dio na Kupresu gdje će boraviti od 6. do 14. srpnja.

Pored utakmica na tradicionalnom Memorijalu Gojka Šuška (17. i 18. srpnja), planirano je odigravanje još pet pripremih susreta.

Raspored utakmica:
01.07.2015. Široki Brijeg – Velež (Čitluk)
04.07.2015. Široki Brijeg – ?
08.07.2015. Široki Brijeg – Radnik (Kupres)
11.07.2015. Široki Brijeg – Vitez (Tomislavgrad)
15.07.2015. Široki Brijeg – Branitelj (Kamp ”Musa-Karačić”)

Ovog tjedna krenuli su najavljivani radovi izgradnje krova sjeverne tribine stadiona Pecara. U tijeku je uklanjanje starog krova koji se nalazio samo povrh VIP lože, a do početka nove sezone (25. srpnja) krov bi trebao biti gotov.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

25 komentara

 • Nikola Maric Dino Coric… Oba u staro zeljezo s velika slova su isključivo iz poštovanja prema hrvatskom jeziku

   • po tvom pisanju se vidi da si primitivni manijak, čovjek je ok i piše ok a ja kžem da u prvi sastav trebamo staviti bevandu,miju,šprajcu,marušića,kokića,bazinu,šilića i mladinu a za trenera mirka grbešića taj sastav će biti moćniji od ovog postojećeg igračkog kadra.

 • koliko narod zanimate neče ni da vas komentira LJudi se bore da zarade svojoj Obitelji Kruha ne da se bavi vašim glupostima TAJ VAŠ KLUB JEDINO VAS ZANIMA ŠTO OD NJEGA DOBRO ŽIVITE A TO NISTE NIČIM ZASLUŽILI Kome stavljate KROV kada vas gleda 50 tak gledalaca i to onih koji uđu džabe a to su iz vaših obitelji ili vaši DRUGOVI

 • Dosao trener podoban…kondicioni takodjer…inace tko bi dosao iz kluba koji igra europu u klub koji ne igra…dosao baraban koji nije igrao nigdje..jozo koji nije igrao nigdje jos od sirokog i nas nspadac koji ne kosta nista…sad jos i malcica dovedite recite natrpao se u drugoj ligi dobar je za nas! Jedino pojacanje je odlazak onog bravca zakarica…narod malo uuhhaa bu baa uprava opet ostade ..podjonili obraze i dobro

 • Solidna ekipa, ništa puno slabija od prošle godine, ovi što su nam otišli nisu ni nešto igrali prošlu godinu (Džidići i Tai nikako, a Zakara I Peko slabo, bolje reci katasrtofalno). Borit će mo se za 3 mjesto jer su se Zrinja i Sarajevo strašno pojačali. A vi što žugate, imate sad turnira koliko hoćete pa gledajte Stevane i Huseine koje naše gazde plaćaju po 200 eura za utakmicu a radnik mu cijeli mjesec radi za taj iznos, to vam ne smeta ?!

 • A ŠTO SE JAVLJAJU UHLJEBI ISTI SU TO ONI IZ PROŠLOG SUSTAVA NJIMA SVAKA ODGOVARA BRATO ZAGRNI RUKAVE I OŠINI ONDA ĆEŠ MOĆI IZNIJETI SLOBODNO SVOJE MIŠLJENJE DODUŠE TREBA VAS RAZUMIJETI DA TO NEZNATE KADA STE UVIJEK KOD DRUGIH IŠLI PO SVO MIŠLJENJE VI JOŠ NEZNATE DA SMO SE IZBORILI ZA SLOBODU GOVORA MIŠLJENJA A ŠTO SE TIČE CENTARFORA MOGAO GA JE KLUB POD POVOLJNIM UVJETIMA IMATI ČOVJEK KOJI JE TU IGRAO IMA I DRUGA MEĐUNARODNA ISKUSTVA U NAJBOLJIM GODINAMA KOJI BI SIGURNO BIO OD VELIKE POMOĆI VAREA MOŽDA JOŠ UVIJEK NIJE KASNO AKO ŽELITE

 • Ma slab je klub Široki brijeg. Za njega je Zrinjski isto što je grad Zadar za grad Šibenik=Amerika. Šibenik je selendra prema Zadru. Isto tako ZRINJSKI je Amerika za maleni klub Široki brijeg.

  • U zadnjih 20 godina ste bili samo 4 puta bolje rangirani od sela Širokog Brijega, zato budi miran i u kuću 😉 O košarci i ne trebam trošiti previše riječi

 • Volio bih da nisam u pravu, ali ni Zrinjski neće daleko u Europu. Možda je za njega Europa na Žovnici ili jedva malo dalje. Žao mi je , ali imam takav osjećaj.

Komentiraj: