Jabuka.tv slavi osmi rođendan!

Na današnji dan, 19. lipnja 2007. godine, pokrenut je portal Jabuka.tv te već osam godina pod sloganom ”Zagrizi pravu vijest” donosimo vam galerije fotografija, video priloge te informacije iz Hercegovine, BiH, regije i svijeta.

Portal je pokrenut tada od strane srednjoškolaca u Širokom Brijegu, a kroz godine se etablirao, statistički, u najčitaniji portal u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

U prvih 6 mjeseci 2015. godine bilježimo rast od 110 % u odnosu na isto razdbolje u 2014. godini, dok u odnosu na 2013. godinu bilježimo rast od 237 %.

Upravo uoči našeg 8. rođendana, broj fanova na našoj službenoj Facebook stranici prešao je brojku od 20.000. Također, početkom 2015. godine uradili smo veliki zaokret u dizajnu našeg portala te smo ga prilagodili za vaše mobilne i tablet uređaje.

Dragi naši čitatelji, u ovih osam godina otvorili ste preko 30 milijuna stranica na portalu Jabuka.tv, napisali ste preko 160.000 komentara, a mi smo za vas u ovom razdoblju objavili preko 30.000 članaka.

Zahvaljujemo se na potpori svima, a naša ekipa će se pobrinuti da i sljedećih godina upravo na našem portalu prvi doznate vijesti iz Hercegovine!

Jabuka.tv – Zagrizi pravu vijest!

8 komentara

Komentiraj: