Široki – Igokea ipak u nedjelju: Prihod od ulaznica ide za stradale u poplavama

U ranim poslijepodnevnim satima u petak HKK Široki je poslao dopis medijima u kojem je stajalo da je treća utakmica play off-a s Igokeom odgođena zbog vremenskih neprilika u Bosni. Ta utakmica se trebala igrati u subotu u 20:15 sati. 

No, u petak navečer, klub s Pecare se ponovno obratio priopćenjem za javnost u kojem je rečeno da će se utakmica HKK Široki – KK Igokea odigrati u nedjelju, 18. svibnja 2014. godine s početkom u 19:30 sati u dvorani Pecara.

No, u subotu ujutro iz KS BiH opet su obavijestili klub da je satnica promijenjena zbog TV prijenosa, pa će se utakmica odigrati u nedjelju u 20:15 sati!  

Uprava HKK Široki odlučila je da se cjelokupan prihod s utakmice Široki – Igokea uputi kao pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni, koje su poplave primorale da napuste svoje domove.

Cijena ulaznica bit će 5 KM za odrasle i 2 KM za djecu, i za ovu utakmicu neće vrijediti godišnje ulaznice. Kompletna Uprava, zaposlenici i igrači kluba kupnjom ulaznica također će simbolično podržati ovu humanu akciju.

HKK Široki – KK Igokea
nedjelja, 18. svibnja u 20:15 sati
GSD Pecara – Široki Brijeg

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.