U nedjelju u Širokom Brijegu humanitarna predstava za stradale u poplavama

Nakon što je Dramska sekcija Frame Široki Brijeg u suradnji s Amaterskim kazalištem ‘Didak’ u petak 24. travnja 2014. godine premijerno izvela urnebesnu komediju ”Začarano blago” autora Pavla Matijevića, predstavu će ponovno izvesti, odnosno napraviti reprizu iste na zahtjev publike i ljudi koji nisu mogli nazočiti premijeri.

Premijera komedija je oduševila gledatelje prepunog širokobriješkog kina Borak, a repriza će se održati u nedjelju, 18. svibnja 2014. godine s početkom u 20 sati također u kinu Borak.

Ova komedija opisuje par staračkih, ali uvelike zanimljivih dana djeda Joze Letića (Ivan Slišković). Nakon što je ostao bez žene, dane provodi u svojoj sobici, a jedino razgovora s dva susjeda Jerko (Mario Sesar) i Tonkan (Mateo Marušić). Njegovu svakodnevnu rutinu izmijenio je dolazak starog mu prijatelja Jakoba (Ivan Arapović) koji mu otkriva tajnu začaranog blaga.

Predstavu izvode članovi dramske sekcije Frame Široki Brijeg, a režiju potpisuje Mario Ćeškić u suradnji s Mateom Marušićem.

Ulaz na predstavu je besplatan.

Kako je bilo na premijer predstave, pogledajte OVDJE.

Tijekom subote organizatori su za portal Jabuka.tv potvrdili da će predstava biti humanitarnog karaktera te će nakon predstave biti postavljene kutije gdje će posjetitelji moći ostaviti svoje dobrovoljne priloge za pomoć stradalima u Bosni.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.