Široki Brijeg: Vatrogasci čiste ulice i trgove, dezinficira se Park Sajmište

Čišćenje središta Širokoga Brijega i dezinfekcija Parka Sajmište počeli su u četvrtak – dan nakon proglašenja stanja nesreće u ŽZH zbog koronavirusa.

Djelatnici Javnog komunalnog poduzeća Čistoća od 11:00 sati rade na čišćenju, a zatim i dezinficiranju kompletnog Parka Sajmište koji se nalazi uz šetnicu prema Borku uz rijeku Lišticu.

Dezinfekciju ćemo ponavljati što češće, naši djelatnici će obilaziti park svaki dan te djelovati ovisno o situaciji. Naši djelatnici čiste i dezinficiraju cijelu površinu, a posebno dječji inventar te klupe. Zamolio bih građane da u vrijeme dezinfekcije izbjegavaju dolazak u park, izjavio je za portal Jabuka.tv direktor JKP Čistoća Zoran Slišković.

Paralelno s time, u četvrtak su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Širokoga Brijega krenuli sa sapiranjem ulica, trgova i nogostupa u središtu grada.

Danas je očišćen dio Ulice fra Didaka Buntića, trgovi te dio Ulice Antuna Mihanovića i Ulice kraljice Jelene. Druga smjena će nastaviti prema kružnim tokovima u Klancu te prema Ulici Stjepana Radića. Naredbu smo dobili od Civilne zaštite Grada Širokoga Brijega, a ulice ćemo čistiti u cijelom gradu svakodnevno u dvije smjene, naravno, ukoliko ne bude požara, izjavio je za portal Jabuka.tv zapovjednik PVP Grada Širokoga Brijega Dario Čuljak.

U čišćenju ulica Širokoga Brijega sudjeluje i specijalizirano komunalno vozilo Muvo.

(www.jabuka.tv)


44 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.