Široki Brijeg: Uspješno završena humanitarna akcija ”Srušimo prepreke”

U sklopu humanitarne akcije ”Srušimo prepreke” prikupljeno je 30.000 maraka za nabavu osobnog vozila prilagođenog za prijevoz osobe s invaliditetom i invalidskih kolica. Sredstva su prikupljana za Nikicu Bilaća i Stipu Ljubića iz Širokog Brijega.

Zaključno s petkom, 29. travnja 2016. godine, ukupno je prikupljeno 30.630,70 maraka što je i više nego dovoljno za uspješan završetak akcije. Akcija je službeno završena 30. travnja 2016. godine kada je ugašen broj humanitarnog telefona 092 890 820 te zatvoren poseban podračun koji je bio otvoren isključivo za ovu akciju.

Procedura nabave i plaćanja invalidskih kolica i vozila za prijevoz osobe s invaliditetom već je pokrenuta. Nakon završetka procesa nabave, bit će upriličena i dodjela invalidskih kolica i prilagođenog vozila Nikici i Stipi.

Humanitarna akcija ”Srušimo prepreke” je pokrenuta početkom veljače ove godine od strane Udruge ”Inicijativa za Široki Brijeg” s ciljem prikupljanja novčanih sredstava pomoću kojih bi se Nikici i Stipi omogućilo dostojno kretanje tijekom obavljanja svih njihovih svakodnevnih zadataka i aktivnosti.

(Fena)2 komentara

  • je pravo pravo…..a sama akcija se uvijek može provesti bez politizacije bilo koga i bilo gdje i tko može pomoći drugome uvijek i uvijek će biti dobro

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.