Široki Brijeg: U tijeku je završna faza rekonstrukcije Ulice fra Dominika Mandića – Jabuka.tv

Široki Brijeg: U tijeku je završna faza rekonstrukcije Ulice fra Dominika Mandića

U Širokom Brijegu u tijeku je izvođenje završnih radova u sklopu projekta izgradnje kanalizacijskog kolektora C, na dionici Ulice fra Dominika Mandića od restorana “Venecija” do zgrade Druge osnovne škole na Pecari.

Nakon što se prošle godine asfaltirala dionica Ulice fra Didaka Bunitća preko tzv. “Gedžine strane” do izlaza iz grada prema Knešpolju, te dionica Ulice fra Dominika Mandića od restorana “Venecija” do izlaza prema širokobriješkoj zaobilaznici, na red je stigla i druga dionica ulice Fra Dominika Mandića.

Ova dionica ulice bila je neko vrijeme u nedovršenom stanju, odnosno na njoj je bio urađen prvi sloj asfalta, a s jedne strane u izgradnji je bio i popratni nogostup. U ponedjeljak poslijepodne izvođači radova za cijeli projekt izgradnje kanalizacijskog kolektora, “KTM – Brina” d.o.o. Posušje su počeli nanositi i drugi sloj asfalta na spomenutoj dionici i na nogostupu.

Kao što portal Jabuka.tv doznaje na terenu proteklih dana su asfalitrane i druge sporedne ulice koje izlaze na ovu glavnu, kroz koje također prolaze kanalizacijske cijevi.

Jedino ostaje nejasno, zašto se ovoliko dugo čekao završetak ulice koja je jedna od prometnijih u Širokom Brijegu. Ali važno je kako će oni koji svakodnevno prolaze sa svojim automobilom kroz ovu ulicu, imati koliko toliko ugodniji put. Također važno je što će i pješaci, prije svih djeca koja idu u obližnju školu, moći nesmetano hodati preko nogostupa, barem u onom dijelu u kojem on postoji u “normalnoj” širini.

Zbog blizine kuća, na određenim dionicima ove ulice nogostup je vrlo uzak ili skoro da ne postoji, ali zbog privatnih zemljišta izvođači radova nisu mogli pronaći kvalitetnije rješenje.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

  • Radite jednu cestu vise od godinu dana pa bokte jebo jeste li vi svjesni koja je to sramota, ovo nema u tanzaniji. Pa jeli nam na svakoj bitnoj poziciji majmun s bananom jebenti sve

  • Zašto se ovoliko dugo čekao završetak ulice? Pa to je i djeci iz osnvne jasno, čekali su se izbori. Boli njih briga za nas. Važna im je samo njihova guzica.

  • Nogostup katastrofa!!Niste smjeli srušiti zidove gdje su svi ušli na cestu.A sad se dobro vidi ko je izišao na put.Gdje su inspekcije ,jer ono e sramota.Djeca u koloni trebaju ići .Dali postoji saobraćaju znak za kretanje u koloni,haaashaaaha?

  • Jel moguce da vec koji put urednik portala pise da se skola nalazi na Pecari a ne Lisama gdje je stvarno… Ajde da pogrijesi jednom, ali dva puta “stvarno, zaista”

  • 7.10 opet birajte iste vidimo napredak. Hvale se sa 50m ceste jedne sporedne ulice. Nema šta napredni smo. I vi što štrecate za posao pa ih birate ste gori od njih. Obične ljudske pi*de bez svoga ja. Ništa ste i neka vas je stid svakog izgubljenog života koji se nije borio da se šuti i klima da bi imao posao da živi. Vama je trenutno dobro ali se upitajte hoće sutra biti nekom vašem dobro. Postat će te i vi oporba upamtite.

  • Vidi ovih stubova od struje. Jel ikome palo na pamet da se struja polozi u zemlju. Gje je jedan takav projekt na nivou citavog grada…

  • A staje sa kruznim tokom kod skole na lisama……i zasto ne asvaltiraju i preko kanala do restorana venecija ili ono ostaje za sljedece izbore…..i sta radi nasa policija kad skolu na lisama unistise drogerasi.pijana dica i ko zna vec ko gore dolazi …..

  • Zna li se što nije postavljen stub za rasvjetu, zapravo zašto je preskočen baš jedan stub na samom vrhu Gedžine strane ispred Zunzine kuće i to gdje najviše treba ,jer je tu točno raskrsnica gore za selo..prema Zitinoj kući..E svašta boga mi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.