Široki Brijeg: U subotu akcija čišćenja Borka

Odred izviđača Široki Brijeg u suradnji s Vijećem mladih grada Širokog Brijega i Asocijacijom srednjoškolaca organizira eko-akciju čišćenja korita rijeke Lištice pod nazivom ”Volonterizam na djelu”.

Akcija će se održati u subotu, 23. travnja 2016. godine, na lokaciji od Gradskog bazena do akvadukta. Mjesto okupljanja je na parkingu preko puta zgrade Vlade Županije Zapadnohercegovačke u 16.00 sati.

”Ovim putem pozivamo sve organizacije i građane da nam se pridruže u što većem broju na ovoj akciji. Pozivamo vas da kroz sunčano subotnje popodne doprinesete održavanju prirodnih ljepota našega grada”, navodi se u priopćenju Odreda izviđača Široki Brijeg.

Za sve volontere će biti osigurana oprema i osvježenje. Aktivnost je organizirana uz financijsku podršku grada Širokog Brijega i organizacije KL-YES Alumni.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • nek se zna tko god da čisti nek pojede sva govna koja izidji poslije zorićevine. užasno je da svako malo cistiti taj predio a ni probati se okupiti na području recimo blata.gornjeg borka.recimo.prvo očistite sebe iznutra uhljebi jedni radite sve navedeno radi promocije sebe i svojih nazovi ideja……stranaka…inicijativa……a Rijeka listića najbolja čija od benta preko buka a prljavštinu nakon mosta na uzarica ma i ne treba pisati…….smeće istovarate skoro svi gdje stignete……uhljebi

    • Sve si rekao o sebi kad si rijeka napisao velikim slovom, a Lištica malim. Jebem te nepismena, okupaj se tamo, odakle si greškom ispao.

    • dašta retardu cijeli svijet je tebi dužan čistit oko kuće dok ti sjediš i kenjaš po anonimnim forumima … jasno je da si nizvodno od benta tako da nastavi jest govna kao što radiš svake četiri godine na lokalnim izborima …

  • Svako malo akcije čišćenja Borka. To služi samo za slikanje i reklamu.Prava akcija bila bi čišćenje rijeke od Benta nizvodno. Trebalo bi jedno 3000 aktivista i 40 šlepera. Ako bi bili vrijedni mogli bi sve očistiti do na Uzariće za jedno 4 – 5 mjeseci.

  • Prirodne ljepote nasega grada…to kad se izgovori zvuci zaista lijepo.. Pozivanje na ciscenje i uređivanje..takoder hvale vrijedno.. ALI… zar ne svjedocimo SVI nepodnosljivom smradu iz rijeke Listice.Pustaju se cijevi s fekalijama izravno u rijeku.Zivim tu i svjedocim tome.. Kakva je ova vlast i sto ona misli??? Zar je to normalno stanje??? Zna li vlast da je to cista bolest??? Postoji li inspekcijska sluzba i sto doticna uopce radi??? Ili ne radi nista. Dodvorava se zbog osobnih interesa i vlastitih dzepova… Voljela bih cuti i druga razmisljanja..

    • Inspekcije kod nas postoje samo da bi netko primao plaću – uzalud i za qurac! Nikad nikoga ti inspektori ni da opomenu, kamo li kazne. A priroda se sve više ugrožava. Divljaka imamo na stotine. Kad se jednom pojavi epidemija (a brzo će), možda nešto i učine.

  • Cistiti…sto to cistiti???? Rijeka smrdi fekalijama…tko je to dopustio??? Tko je odgovoran.. Ne glumite svi lude gljive moj narode…Zaglupljivanje na djelu….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.