Široki Brijeg: U planu rekonstrukcije raskrižja i čvorišta, gradit će se i nogostup od Knešpolja do ulaza u grad

U prostorijama Gradske uprave Široki Brijeg održan je sastanak s direktorom JP Ceste FBiH Ljubom Pravdićem.

Domaćin sastanka bio je gradonačelnik Miro Kraljević, a nazočili su i predstavnici ovog javnog poduzeća, nadležnih gradskih službi i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić.

Kada su u pitanju magistralne ceste, iz Gradske uprave podsjećaju kako su one u nadležnosti JP Ceste FBiH zbog čega je i upriličen ovaj sastanak.

Teme sastanka bile su kako na najbolji mogući način poboljšati uvjete i sigurnost na magistralnoj cesti M6.1 koja prolazi kroz Široki Brijeg. Dogovoreni su određeni projekti koji bi se realizirali u narednom razdoblju, kako kroz projektiranje tako i kroz zahvate.

Planirano je projektiranje i rekonstrukcija križanja magistralne ceste M-6.1 s lokalnom cestom koja vodi do novoformirane industrijske zone Knešpolje. Također, kada je riječ o Knešpolju, planira se graditi nogostup s pratećom komunalnom infrastrukturom uz magistralnu cestu od crkve u Knešpolju do južnog ulaza u grad.

Kada je u pitanju Industrijska zona Trn, plan je izgraditi čvorište regionalne ceste R-852 (cesta kroz Industrijsku zonu Trn) i magistralne ceste. Osim ovog čvorišta, potrebno je pronaći prometna rješenja na području Visoke Glavice.

Na sastanku se iznijela problematika mnogobrojnih priključaka.

Istaknut je problem priključaka u naselju Trn gdje su kritične točke priključci ulica Zavoznička, Vaganska, Ilindanska i Ugrovačka (PŠ Trn). Zaključeno je kako je potrebno iznaći rješenje za poboljšanje protočnosti, a posebno sigurnosti svih sudionika u prometu.

Realizacija projektnih aktivnosti uslijedit će u narednom razdoblju. Cilj ovoga sastanka bio je ukazati na određene prometne probleme kako bi se njihovo rješavanje uvrstilo u godišnje planove JP Ceste FBiH, priopćeno je iz Gradske uprave.

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Široki Brijeg)150 komentara

  • Vratit ce se oni ovom tzv. Planu tamo negdje krajem sedmog miseca da raja za Gospoinu vidi da se radi. Zato raja od turskog doba do dana danas ostaje samo raja ….

  • Miru pod hitno u mirovinu. On za ovaj grad nista dobroga nije napravio. U stvari nekad je ovo bio grad. Sad je selo zaraslo u korov, puno smeca u kojem se osjeća smrad kanalizacije koja ide u rijeku. Sta taj covjek uopce radi osim sto hoda po ruckovima i vecerama?? Jos nije naucio ni slozit 2 smislene rečenice. Sve ove godine nikakvog napretka. Ni u gradu, ni u njegovoj komunikaciji.

   • Aje ne seri, pa čovjek ide na sve redovne derneke i sastanke sa seoskim vladikama. Ako ti bingo nije jutros dao ne moraš se frustrirani na HDZ koji vam je uvjek kriv ako vam listić ne prođe

 • Za sve ima rjesenje kod rekostrukcije puta i postoji tehnicko rijesenje visoka glavica je prioritet izrada rotora .Izvodac radova kod zupanije pravo ruglo iskrivljen rotor nerjesen prostor u istom.

  • Jedino rješenje je pametan, sposoban i vrijedan čovjek koji će zamijeniti Miru.Ostane li on, mozemo svi put pod noge. Ovaj grad nema budućnosti.

   • Tako je. Godinama ko papiga ponavlja sta bi trebalo. Duvanska stanica ko ruglo godinama stoji. Nema kanalizacije, kolektora. Djeca plaćaju bezobrazno skupe autobusne karte. Nastava počinje u 7.30 zbog Miskic busa. Dokle cemo mi u ovom gradu ispastat zbog tog nesposobnog covjeka za zajednicu, a sposobnog samo za svoju guzicu?

     • Mi moramo miškiću otplatit kolodvor koji je na društvenoj svojini izgrađen… A posušje je daleko ispred nas što se tiče infrastrukture, ima ulice i raspoređeni je, nije sve zbijeno u jednu mahalu koju renovira svake godine gradonačelnikova raja tome markića islični. E to nam je grad!

    • Upravo tako,karta učenička za Grude 90 km a polovica učenika stoji.Ali tal je tal jbg.Sve interesi.Ovaj Zovko je lrivatno potrčkalo Nakića a Galić iz Cesta blagosiva sve,pa gdje ima jos da dobije netko dozvolu da bez vlastite trake skreće s magistralne ceste.Ima u ovoga dvojca,a Miro je Papa ovim biskupima.Zato nas je manje i manje i sve pustijeali njih se ne dotiče to.Moglo bi se napisati na 100 e stvari još ali opet badava.

     • Vidi se koji gradovi / općine u našoj županiji imaju gradonačelinike / načelnike… Posušje ima Bagu… mi imamo Miru… dosta o tome!

 • Cesta preko Trna ne moze biti magistralna s obzirom na gustocu izgrađenosti i ogranicenom brzinom kretanja i broja prilaznih cesta. Jedino rjesenje nova tranzitna obilaznica a Trnska cesta da dobije status prigradske ulice a tko i kada to moze uraditi. Pitaj boga!!!???

 • Kad ce se radit trotoar od male škole pa nadalje?za pješake užas.zasto jednom i ta lokacija ne dodje na red.to je stvarno vrlo važno.nemozes hodati normalno auto brzo voze pješak gleda gdje će se skloniti

  • kada će riješiti “cestu” oko škole na Lisama… kada netko pogine tamo? Sramite se što radite od ovog “grada”… kasabu pravite… više svi u mirovinu i prepustite mjesto ljudima koji nešto znaju i mogu!

 • A sta je sa dubravom cestom sto vodi prema grudama,radjena prije 50 godina,cesta gora od makadama ,jeli hdz uhljebi ,malo vam 150 glasova iz dubrave ,a kad je udes na visokoj uvijek sluzi ko zaobilaznica ta nebitna cesta.

 • Šta je sa ogradom uz rijeku kod parka stavite brate ogradu da se može normalno sa djecom šetat, ili nećete dok se nešto ne desi.

 • Drugovi sto upravljate parkom Sajmiste prosetajte i vidjet cete brzu sumanutu voznju biciklista govna da govna od pasa i pasa a tamo bi kao trebalo biti setaliste za sve ljude a najbise mlade a sto imamoooooo????

 • 1975. godine je izgrađena sva tehnička dokumentacija za sjevernu zaobilaznicu u tadašnjoj Lištici, današnjem Širokom Brijegu. Ide negdje sa Prova preko zaleđa Knešpolje, sredinom Bošnjakova brda i mostom/vijaduktom se naslanja na Cigansko brdo i preko Dobrkovića izbija negdje na Dubravu na Viskoj Glavici. I dan danas je ta trasa moguća i jedina trasa koja može biti širokobriješka obilaznica. Današnja politika gleda po drugi put izigrati jedino moguće rješenje i još jednom pogodovati sitnim partijskim interesima, kao što se pogodovalo izgradnjom tzv. Obilaznice koja danas nosi ime Pobijenih franjevaca, gdje se pogodovalo pojedinim partijskim interesima i švercom dodijeljenih placeva. Da se gledalo opći interes i interes grada, imali bi danas sjevernu obilaznicu i spašeno na desetine života ljudi koji su izginuli na cesti smrti zvanoj Obilaznica.

 • Davno sam bio mali, i sjećam se da su i tada političari prije 80 godina pričali o prečistaču. Oni su od riječi, i danas pričaju isto. U što bi mi vjerovali da prestanu pričati?

 • miro ima dvadeset godina odkad je obećao asfaltirati cestu trn-mokro da se izbjegne gužva u klancu i brijegu al ništa od te priče do novih izbora..

 • Planira se nogostup u Knešpolju, a od male škole do silosa nisu u stanju sastaviti 100 metara nogostupa. Konstantno se ulaže u lijevu obalu, stavili kocke do Gedžine strane, desna obala za vas ne postoji osim Borka. Diskriminacija na kvadrat, sramota

  • Pa da nije onog projekta ne bi se park uredio. I koja korist sto je kad se nista ne odrzava. Izrasla drača, travurina. Grad nije u stanju to malo šetnice održavat. Gdje potrose sve pare? Na žderačinu.

 • A hoce li se ikad napraviti trotoar od Vagana prema Puringaju?
  Glede parka Sajmiste, bi li se plaža na jezeru mogla malo srediti, protrsiti šikaru, proširiti plažu…

 • Za drago, slažem se u potpunosti svaki dan prođem tu i mogu reć da djeca kad idu iz škole nemaju kamo se skloniti jer je uz cestu katastrofa

 • Koooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeektoooooooooooooooooooor!
  Koooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeektooooooooooooooooooooooooooooooor!
  Kooooooooooooooooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeektoooooooooooot!
  Kooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeektooooooooooooooooooooooooor!

 • Svima nama, tek tada ,postat će jasno u kakvim se vrimenima dotle dobrim živjeli.
  Starije bi žene rekle vaktile;nekada su cure u selu pivale(putnički, za one malo starije) neku vrstu erotske poskočice svojim dragim draganima( ne onom iz Ljutog.) U STILU ; MOJ DRAGANE,VEĆ KAD SI ME DIRO, ŠTO SI CILO SELO INFORMIRO…
  Čini mi se , ovi današnji informatori ,misle kako smo mi pali skruške, pa obećavaju li ,obećavaju..
  A, to što neki ne znaju i ne žele znati kako je širokobriška zaobilaznica tribala biti završena barem prije desetak godina najmanje , e, to, nije moj problem nego problem onih koji nam obećavaju brda i doline a mi samo tražimo više manje ravne ceste kroz nenaseljena mista.

 • Svima nama, tek tada ,postat će jasno u kakvim su vrimenima dotle dobrim živjeli.
  Starije bi žene rekle vaktile;nekada su cure u selu pivale(putnički, za one malo starije) neku vrstu erotske poskočice svojim dragim draganima( ne onom iz Ljutog.) U STILU ; MOJ DRAGANE,VEĆ KAD SI ME DIRO, ŠTO SI CILO SELO INFORMIRO…
  Čini mi se , ovi današnji informatori ,misle kako smo mi pali skruške, pa obećavaju li ,obećavaju..
  A, to što neki ne znaju i ne žele znati kako je širokobriška zaobilaznica tribala biti završena barem prije desetak godina najmanje , e, to, nije moj problem nego problem onih koji nam obećavaju brda i doline a mi samo tražimo više manje ravne ceste kroz nenaseljena mista.

 • NAS MAO CE TUNG GODINAMA FINANCIRA SAMO VEČERE. NEMA KOLEKTORA! NEMA OGRADE UZ RIJEKU. CIJELA ŠETNICA ZARASLA U DRAČU. SJEĆATE LI SE KAKO JE NEKAD BILA UREĐENA ŠETNICA. SKUPA VODA, KOMUNALNE NAKNADE. ŠKOLE NEUREĐENE. NEMA U NJIMA NI TOALET PAPIRA. NEMA VODE U SELIMA U 21.st. NEMA KANALIZACIJE.NEMA NIŠTAAAA. SAMO IMAMO MAO CE TUNGA!

 • Dok god je Miro gradonacelnik ovaj grad ce bit neuređen i govna ce ic u rijeku. Njega je briga samo za sebe te se s pravom moze reci da je za ovaj grad on jedna velika štetočina. Ne ubija ljude ko Tito, ali ih bome sve rastjera po bijelom svijetu.

  • Btj? Krkane…. Evo pročitao sam komentare i vidim po izražavanju da ste hrpa krkanoida, neandertalci, jedva pismeni, isfrustrirani i uvijek je netko drugi kriv, grad,država, Bog, a vi jadni pravi. Možeš misliti. Ove prostore zagađuju tisuće takvih ko vi

  • Tako je, i to ne samo protiv Mire, nego i protiv bilo koga iz vrhuške! Sve se zna, tko što piše, ljudi pazite se !

 • Osnovna škola obavezna a autobusne karte plaćamo ko da nam djeca putuju u Sarajevo u školu. U Posušju besplatno u nas bezobraznooooooo skupoooo. Ima li kraja pohlepi i lopovluku?

 • Kako ce se ista napravit kad se okruzio onima koji samo klimaju glavom. Nema prijedloga, nema konstruktivnih rasprava. Diktatura pajdo. Sutite i pravite se da je sve krasno. Grad uređen, sve funkcionira. Smjeskajte se..glumite da ne osjetite smrad kanalizacije, da ne vidite smece, neuređene povrsine, Duvanjsku stanicu. U nazivu stranke veliko D koje bi trebalo značiti demokracija a ne DIKTATURA!

  • Nije li nam tako u svemu? A tko nam je za to kriv? E pa ja ću sada po prvi put reći, MAJKE, vi ste krive, eto! Zašto??? Evo objasnit ću zašto!
   Ne učite li svoju djecu od malena tome da šute, da je “pametnije da šute”, da je bolje “vode u usta nego svašta govoriti”, pa onda prvo šuti materi, šuti ćaći, šuti mužu, šuti svekrvi, šuti svekru, šuti šefu, šuti fratru…….., uglavnom, od samog starta nas uče da šutimo iako nismo ni slijepi ni gluhi, sve vidimo, sve znamo, nismo mutavi ni glupi, ali…..šutimo jer će nam tako biti bolje!
   Pa evo, to je to bolje, sad vode u usta i šutite!

   Drage majke, šutnja nije zlato! Šutnja je sebičnost! Šutnja je podržavanje nečega što nije u redu, što nije dobro, što nije od Boga! Šutjeti treba samo o dobrim djelima koje smo napravili, a sve što primjetimo da nije u redu, treba reći, …ne samo reći nego ukazati na to, opomenuti, prozvati, ….boriti se za dobro.
   Zapadnohercegovački mentalitet je, na žalost sve suprotno od ovoga, hvalimo se kada učinimo neko dobro djelo, a prikrivamo loša djela svojih bližnjih: djece, roditelja, muževa, rođaka, susjeda, kumova, ….itd.
   Ništa se neće promijeniti dok ne “reprogramiramo” svoje mlade naraštaje! Trebamo ih programirati da budu bolji od nas. Mene je stid društva u kojem živim, stid me je jer sam dopustila da i sama naivno sudjelujem u nekim stvarima o kojima sam ovdje pisala, stid me je što sam šutjela dosta puta, stid me je što nisam bila odlučnija u borbi za dobro! Ja ne mogu promijeniti ove spodobe koje su trenutno na vlasti, njih ni Bog više ne može promijeniti, ali mogu drugačije odgajati svoju djecu, mogu apelirati na sve naše mlade majke da i one krenu mojim stopama, da ne učimo pogrešno svoju djecu, nego idemo mijenjati svijet na bolje- kroz njih! Suta će na Mirinom mjestu biti neki mali Marko, Janko, Petar,…….., hoće li i on biti kao Miro? Majke, razmislite o tome! Neka nam svima ovi snobovi budu opomena i lekcija, neka nam budu primjer kako ne trebaju izgledati naša djeca! Za nas je već kasno, ali za našu djecu nije!
   Sretno nam svima bilo!

 • Miro samo pozurite, da imamo lijepu setnicu za skidanje kg. Samo brate kako radite na urbanizaciji grada ovo ce mo se na cekati. Volio bih da toga krokodil Boru Z. zamjeni nekim mladim kadrom jer Bora samo gleda di je Pero Nakic da mu gurne kovertu. Ima li itko ziv u Sirokom da pokrene peticiju za rekonstrukciju kruznog toka kod zupanija, restoran Zeljko pa zar je ono normalno da bude krizni ko da se vozis u neko brdo, jel Boro obeca Peretini da ce mu bit ulaz u TP, parking u liver na ustrb svih gradana Sirokog. Sramota ziva kad god udem moram im roditelje spominjati, fuj stoko sitna zuba.

 • Jedini napredak u ovom gradu ogleda se u napredovanju u tjelesnoj tezini nasega brke. Kako se salo širi mozak se stiska. Čini mi se da ga više uopće nema.

 • Bog nam je dao takvu prirodnu ljepotu. Grad bi nam mogao biti mali raj na zemlji. Al Sotona se umijesala i dala nam gradonacelnika ( mašala bega). Godinama on jarači, uzima namet a nista ne daje.

 • Samo nek se para okreće. Ne znam kako Vas nije sramota stati pred građane ŠB. Bavite se pitanjem magistralne ceste ili čega već, ja nisam stručnjak za to, ali mi je poznato da bi se tim pitanjem trebali baviti na županijskoj ili čak nekoj većoj razini. Grad, tj oni koji upravljaju njime, trebali bi se pozabaviti izgradnjom i unaprijeđenjem manjih cesta do svih naseljenih područja. Takav primjer je DUBRAVA da naglasim jos jednom DUBRAVA preko koje teče sav promet ukoliko se dogodi nesreća na magistralnoj cesti od Visoke Glavice pa do Širokog. A cesta nije ni za dječijeg bicikla jer se točkovi rasklimaju dok se par puta prodje cestom. Rješite prvo takva područja koja su kritična mijesta. Al naravno gledate gdje možete izvući više novca za svoj džep. Kako vas nije sramota i stid.

 • Nogostup u knespolju a 500 metara od centra grada, od male škole pa naviše ko kozarin bok. Malo majku mu misli li itko ista ili se gleda samo tko ‘jaceg’ zastupnika ima

 • Koliki glupani pišu…. Treba HDZu dati glas 100 godina ako vama smeta i tlak vam diže. Barem da vas se prirodnim putem riješimo. I onda im dati medalju za oslobođenje od krkana 😂 Neka vam smeta, patite, ločite, tipkajte 😂😂

 • Ko ima para u ovom gradu moze gradit sta hoce. Susne para opcinarima i dobro. Gradonacelnik jos nije odgovorio sta Musa pravi. Mozda skladiste za odlaganje opasnog otpada da se svi potrujemo.

 • Šta Koming radi. Ubire pare a šetnica sramota ovog grada. Nisu u stanju to malo prostora uredit da ličimo na grad.

 • Uz pametnog covika svi cemo.sutra stat i necemo dat stranackoj masineriji da poslije 19 h ispisuje listice za ovakve stetocine. Dosta je bilo!

 • Koji HDZ tupane. Hrvatska demokratska zajednica…gdje vidis demokraciju. Ti si jedan od onih sto klima glavom. Zao mi te. Ne smijes reci javno sefu sto mislis unatoc svim njegovim glupim prijedlozima. Sastav vam je tamo GLUP, GLUPLJI, NAJGLUPLJI!

 • Svake 4 godine izbori. I svake godine Kim il Sung se prijavi. Mozda jos kakav beznacajan lik. I pobijedio bi i taj beznačajni i bezlični da se podanici Kim il Sunga ne aktiviraju. Cijelu noc pisu za svog Kima..i tako Kim pobjeđuje. I nije ga sram što krade glasove kao ni za sve ostale krađe. On je tu da krade i da terorizira ljude. Da cijela opcina zbog njega ispašta.

  • 😅😅 BIH ima po stanovniku najvise politickih stranaka, tko vam je kriv što se ne znate organizirati 😅 Pa o kakvoj Koreji govorite? U Koreji da pošere ovako? U Koreji da imate višestranačje?

   Već stvar je u tome da ste vi male pice od ljudi koji se i među sobom ne znaju dogovoriti 😅😅
   Džaba vama da je doktor znanosti s Harvarda opet bi VI isti bili
   I neka vam je tako. Uživam kad vidim vaše ljute tupe face, gdje lajete iz obijesti , smijem vam se

 • Bognja ti pa je li u ovom gradu sve naopako otkad je on. Koja budala bi mogla i pomislit da promet okrene uz Kruninu stranu. Ovaj grad ode totalno u k…. zbog nesposobne gradske vlasti.

  • Grad je iz godine u godinu sve bolji. Tupavi majmun poput tebe to ili ne želi vidjeti, ili neće da prizna. Zato što si šljam, seljasti krkanoid isfrustriran vlastitim identitetom poput većine vas ovdje. Glumite neke frajere samo muđu sobom a hodate spuštena pogleda, i družite se samo među sebi sličnima u zabitima i rupama birtije. Nema vama pomoći

     • Nije ovo “kukanje po portalima”, ovo je jedan od načina da se izrazi iskreno građansko mišljenje, s obzirom da znamo da se to u javnosti ne smije! Da ovu vlast zaista zanima boljitak grada i općine, pročitali bi ponekad ove komentare i saslušali pritužbe i prijedloge onih koje zastupaju. Najlkaše je, sve one koji se protive javašluku i samovolji lokalnih kabadahija, proglasiti alkoholičarima, kladioničarima, nepismenima, itd.

 • Dok drugi gradonačelnici rade i uređuju grad naš samo ponavlja. Triba voda. Je. Triba rasvjeta. Triba kolektor. A ništa nema. Baš ništa nije uradio.

 • Ako onaj Musa gradi objekt a da nitko ne zna sta pravi znaci li to da svi mozemo pravit sta nas volja? Molim ove iz opcine da nam to razjasne?

   • Majmune jedan glupi..zidove kazeš.Pa zidovi su i u nuklearci..zgradi..farmi krmadi.Je vam izgovor u.p.m.
    I danas sam bio u Ljubuškom.Znate što bilo mi neugodno i sram me..Ne zato sto oni uređuju svoj Grad nego što znam kakvu ne brigu,smećaru..neuređenost i smrdljivu rijeku mi imamo u Sirokom..Tuga smo.Ali osmjeh našeg debeljka je čaroban.Stvarno Bože ako te ima vitljaj nešto odozgo i molim te budi precizan.

    • Mene je sram takvih šugavih, isfrustriranih majmuna kao što si ti. Nered je od takvih šupaka kao što si ti što baca gdje želi i žuga. Osmijeh ti smeta? Frustracija na max 😅 Neka ti je tako, baš mi je drago

     • Tvoj komentaru 0:58 govori samo o tebi.
      Narod ne baca smeće Čistoća naplati i odvozi smeća i trebalo bi da ga zbrine adekvatno i to je njihov problem.

    • Šta te briga šta gradi čovjek ako je na svojoj zemlji? Gradi nešto, zna on i još netko. Nije objavio konačan projekt, valjda diže dozvole samo za zidove. Ne brini saznat ćeš pa ćeš u birtiji pričati. Sva neuređenost je od naših građana, eno vidi Borak šta su uradili, sve je to neodgoj od kuće a većina su ko ti

     • A gdje je tabla na ulazu s podatcima o projektu koji se gradi.

      Zgrada mora biti projektirana i izgrađena na način da ispunjava uvjete za zaštitu života i zdravlja građana i da ne ugrožava radni i životni okoliš, posebno zbog:

      a) ispuštanje opasnih plinova, para i aerosola (zagađenje zraka),

      b) opasno zračenje,

      c) strujni udar,

      d) atmosferski iscjedak,

      e) mehanički pokretnu opremu i dijelove unutar i oko zgrade,

      f) eksplozije,

      g) zagađenje vode i tla,

      h) neadekvatno odlaganje otpada.

 • Pred izbore uvijek isto. Pusta obecanja. Malo zakrpite ceste. Nista niste odradili. Grad nam zapušten i neuređen. Samo budala moze glasat za ovakve.

 • Tuc..muc..ja predlazem..ko smi rec da se ne slaze..potpisane vec odluke donesene na Gradski odbor. Koja Koreja. Ovdje je gore nego u Koreji. Jednoumlje i tiranije Kim Brke.

 • Posusje sta je i ti pao? Sutra lipo ponudu i polagano..Bogu hvala otvorile se kladionice inace bi bilo preko 200 komentara na ovom čl

 • Molim ovog glasnogovornika opcine da pojasni zasto placamo djeci autobusne karte i jos bezobrazno skupo, kad je OŠ obavezna. Ako u Posusju moze besplatno, zasto nije kod nas? Radni narod rano ustaje za razliku od ljenčina poput tebe.

 • Ja mislim da su sva ta vaša pitanja odgovorena na sjednicama. Samo nisu odgovori koje VI ŽELITE. Ali eto nastavite vi tu trabunjati, šta drugo znate

 • I molio bi da na dan izbora prestanete zvati ljude koji nisu izasli i maltretirat ih. Dosta nam je ucjenjivanja i ugnjetavanja. Takve pozive cu MUP- u odmah prijavit.

 • Vijest od 21.5. Danas 24. Ovaku neku vijest 100 komentara i više danima komentirate. Dašta ste nego bolesnici, nema vama spasa klošari jedni

 • kao 1. da svatko pokupi, pokosi, počupa i uredi ispred svoje avlije odmah bi bilo ljepše. Istina, javne površine se ne održavaju ali brate ima i privatnih koje su zarasle i nikakve. I to u centru grada. Ne trebaš dizat krediti gradit vile, kamene i kovane ograde ali brate, pokosi i pokupi smeće… i to sve napravi i metar iza onog zida što si opasao bespravno na nogostupu (a mnogi i na kolniku) 2. javne površine – nemam komentara za održavanje, jad i bijeda smo!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.