Široki Brijeg: Škola programiranja Enter pokreće “Summer Camp”

Što Steve Jobs, Elon Musk i Bill Gates imaju zajedničko u svojoj naobrazbi? Ne, nisu pohađali neko prestižno sveučilište.

Svi su pohađali tehnološke ljetne kampove i radionice.

Ovoga ljeta Škola programiranja Enter pokreće Summer Camp koji će se održati u razdoblju od 10.07. do 24.07.2018. godine u Širokom Brijegu.

Prijaviti se mogu učenici osnovne škole za koje će se održavati radionica robotike, ali i maturanti koji se pripremaju za neki od tehničkih fakulteta.

Škola programiranja Enter pravo je mjesto za početak učenja

Za maturante će se organizirati nastava iz matematike i programiranja.

Polaznici mogu odabrati žele li slušati oba predmeta ili samo jedan od njih.

Djeca imaju prirodnu znatiželju koja vodi ka znanosti, tehnologiji, matematici i inženjerstvu. U Summer Campu mogu zadovoljiti urođenu želju za odgovorima istražujući inženjerske koncepte na zabavan i praktičan način.

Natjecanje u izradi robota savršena je mješavina zabave i mašte koja potiče kreativnost djece.

Osnovnoškolci mogu naučiti programirati i upravljati vlastitim robotom preko računala. Ne samo da će raditi u timovima , već i sami mogu planirati, testirati i modificirati svoje robotske kreacije! Uz pomoć Micro:bit računala i drugih zabavnih setova razviti će bolje znanje o robotici, računalnom programiranju i timskom radu.

Mnoge druge prednosti uključuju: razvoj kreativnog razmišljanja, poboljšane društvene vještine, razvoj vještina kritičkog mišljenja i rješavanja problema,  te upoznavanje računalnog programiranja.

Djetinjstvo je najformativniji stupanj života. Spoznaje koje nastaju u djetinjstvu, sa sobom nosimo ostatak života. Pozitivno izlaganje STEM iskustvima ključ je pravilnog razvoja djece.

Summer Camp program robotike i kodiranja djeci predstavlja zabavu, ali im i pomaže da steknu vještine i samopouzdanje koje će im pomoći da se razviju u inovatore, izumitelje i poduzetnike. Svijetu je potrebno više znanstvenika, tehnologa, inženjera i matematičara.

Buduće naraštaje trebamo naučiti kako mogu napraviti promjenu u svijetu.

U ponudi su tečajevi za sve generacije

Naš Summer Camp program matematike i programiranja osmišljen je tako da polaznicima omogući pripremu za prijemni ispit, ali i nastavu na fakultetu. Uz kvalitetnu pripremu taj važni, kako akademski tako i društveni,  korak nije strašan.

Maturanti će završetkom ovog ljetnog programa biti sposobni kritički razmišljati i komunicirati sa samopouzdanjem, a to su vještine koje će ih dovesti do uspjeha na fakultetu i u daljnjoj karijeri, navode iz programiranja.

Prijave i više informacija:

Filip Galić063/418-198
Marko Čuljak063/495-847
Putem Facebooka: Škola programiranja Enter
Putem e-maila: [email protected]
Putem poveznice: https://goo.gl/1GzmQG

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Bravo momci. Vi ste budućnost našeg grada a ne uhljebi i političari sa svojim jeftinim pamfletima kojima mažu oči lakovjernom zaglupljenom puku. Da ima više takvih kao vi a manje kao naši političari ne bi se morali raseljavati po bijelom svijetu u potrazi za pristojnim životom.

  • Ipak ćete vi svi glasti za krimi hdz i kukati što vam djeca nemaju gdje raditi kao i u hrvaskom zbog hdz korupcije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.