Široki Brijeg predstavio svoja pojačanja: Hugo i Pehar

Danas su u prostorijama NK Široki Brijeg službeno predstavljena pojačanja ovog kluba – Hugo Alexandrino Souza i Mate Pehar.

Obojica pridošlica izrazila su zadovoljstvo prijmom i izrazili želju da će se nametnuti treneru Musi, izboriti za mjesto među udarnih 11 i pomoći Širokom Brijegu na proljeće u ostvarenju visokih ambicija u prvenstvu i Kupu BiH.

U humanitarnoj akciji za potporu radu udruge „Fra Mladen Hrkać“ (nabava posebnog vozila) od prodaje ulaznica za utakmicu Široki Brijeg – Dinamo prikupljeno je 21.600 KM . Također, na aukciji na „Plavoj noći“ za pomoć braći Ćavar prikupljeno je 25.000 KM.

‘Izuzetno sam zadovoljan zbog realizacije ovih transfera, posebice kada je riječ o Peharovu dolasku, jer dojučerašnji igrač Splita ne samo da će pojačati konkurenciju i agresivnost, nego je i nogometaš koji će još podići razinu igre Širokog Brijega’, rekao je sportski direktor Dalibor Šilić osvrnuvši se i na dolazak Brazilca.

‘Hugu će vjerojatno trebati nešto dulje vrijeme za prilagodbu, ali vidljivo je kako je lagan i brz te da bi itekako mogao biti od koristi na krilnoj poziciji’, istaknuo je Šilić, prenosi klupska službena stranica.

Na konferenciji za novinare pojavio se i Wagner, u ulozi prevoditelja Hugu, ali i s informacijom kako postoperativni oporavak teče uredno, da je započeo s laganim treninzima i kako je za očekivati da po proteku mjesec dana od operacije krene punom parom.

Prvu sljedeću provjeru Široki Brijeg će imati 22. siječnja u 14,30 sati protiv Veleža na igralištu Kampa Musa-Karačić. Također, poznati su konačno i suparnici u prvoj fazi natjecanja na turniru u Novigradu – Zavrč, Budućnost (Podgorica) i Sesvete.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.