Široki Brijeg: Poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki u ŽZH

Bisnode BH u suradnji sa ŽZH organizira Poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki Županije Zapadnohercegovačke, a on će se održati u četvrtak 11. srpnja 2019. godine s početkom u 13 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Cilj ovog susreta je predstavljanje rezultata poslovanja tvrtki Županije Zapadnohercegovačke, s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne tvrtke.

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata, a koliko su ovi subjekti značajni za uspjeh i razvoj regije govori podatak da ih je u Bosni i Hercegovini nepunih 26% od ukupnog broja aktivnih tvrtki, da je njihov udio u ukupnim prihodima države 70%, u ukupnoj dobiti 80%, a zapošljavaju 59% ukupno zaposlenih u državi.

U Županiji Zapadnohercegovačkoj bonitetno izvrsnih je 31,8% od ukupnog broja aktivnih tvrtki, a kreiraju 87% prihoda i 89% dobiti Županije i zapošljavaju 78% od ukupnog broja zaposlenih u Županiji.

Na ovom događaju nazočnima će se obratiti predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, dok će ministar gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke Dario Sesar i ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj predstaviti određene inicijative u Županiji usmjerene na razvoj gospodarstva Županije i kreiranja pozitivnog poslovnog okruženja.

Na kraju će djelatnici Bisnode BH predstaviti rezultate poslovanja gospodarstvenika Županije Zapadnohercegovačke s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne tvrtke, kao i dodijeliti Certifikate bonitetne izvrsnosti te omogućiti nazočnima da na Bisnode poslovnim rješenjima pogledaju poslovanje pojedinih tvrtki Županije i regije, kao pokazatelja kvalitetnog transparentnog poslovanja.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

    • Malo si fulo pajdo. Ovdje se ne priča o poduzećima koja služe HDZ-u kao socijalna služba i način osiguravanja glasova, radi se o privatnim poduzećima sa izuzetno zdravim financijama koji ustvari drže ovu državu na životu. Uhljeb d.o.o. i Državne jasle d.o.o. su suprotnost bonitetni izvrsnosti.

      • Za anonimno,reci ti meni pajdo,kako su došli do prvog miliona?Ako su pošteno svaka čast,ali ako su novci sa “šlepera’i ratna profiterstva….hm.Poštenim svaka čast,ali šljam treba ‘razlučit”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.