Široki Brijeg: Pogledajte tko sve nastupa na prvom “Rock Festivalu Pajo”

Rock Caffe Pajo objavio je imena sudionika prvoga “Rock Festivala Pajo“, festivala autorskih bendova koji je organiziran u suradnji sa Studio Groove.

Posao koji smo trebali napraviti bio je zaista težak jer se prijavilo 38 bendova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske itd. Mnogo je truda uloženo u organizaciju ovoga festivala jer želimo da doista bude odlična priča!, izjavili su organizatori za portal Jabuka.tv.

Organizatori su istaknuli ponos zbog činjenice da su bendovi i javnost prepoznali njihovu posvećenost organizaciji rock festivala.

“Rock Festival Pajo” trajati će tri večeri, od 7. do 9. lipnja 2018. godine, a svaku večer u natjecateljskom dijelu nastupit će po tri benda, uz bend izvan konkurencije koji će publiku zabavljati nakon završetka natjecateljskoga dijela.

Prvu večer u natjecateljskom dijelu nastupaju bendovi The Splitters iz Splita, Mustang iz Mostara i Multicultus iz Banje Luke, a nakon njih publiku zabavlja bend Good Time. Drugu večer natjecatelji su Floridus iz Mostara, Teški osjećaji iz Tisnoga i Starbridge iz Sarajeva, a večer će nastupom izvan konkurencije zaključiti odlični La Grange.

Posljednju, treću večer u natjecateljskom dijelu nastupaju Partija iz Ljubljane, Zemljotres iz Zrenjanina i Muhe iz Rijeke, a festival će zatvoriti širokobriješki bend Not Jane.

Portal Jabuka.tv medijski je pokrovitelj ovoga rock festivala, a cijena ulaznice za jedan dan iznosit će 3 KM.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.