Široki Brijeg pobjednik 25. memorijala Andrija Anković

Momčad Širokog Brijega pobjednik je 25. međunarodnog memorijalnog turnira “Andrija Anković” koji se protekla dva dana igrao u Gabeli.

U finalu turnira Široki je svladao domaći GOŠK s 1:0 i to autogolom domaćeg igrača Marija Ljubića u drugom poluvremenu utakmice. Zanimljivo, Ljubić je u GOSK stigao na probu i to upravo iz kluba s Pecare.

Treće mjesto na turniru osvojio je sarajevski Željezničar koji je nešto ranije na jedanaesterce svladao splitski Hajduk, piše Bljesak.info

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dino Kresinger iz Širokog, najbolji strijelac je Željko Malčić iz domaćeg kluba, a njegov suigrač Marko Sušac je najbolji vratar.

Vodstvo turnira proglasilo je igrača GOSK-a Luku Ankovića, inače unuka Andrije Ankovića, za igrača koji najviše podsjeća na pokojnog igrača Hajduka u čiju se čast i igra turnir.

zeljo_hajduk_6 zeljo_hajduk_5 zeljo_hajduk_4 zeljo_hajduk_3 zeljo_hajduk_2 zeljo_hajduk_1 nk_siroki_nk_gosk_17 nk_siroki_nk_gosk_16 nk_siroki_nk_gosk_15 nk_siroki_nk_gosk_14 nk_siroki_nk_gosk_13 nk_siroki_nk_gosk_12 nk_siroki_nk_gosk_11 nk_siroki_nk_gosk_10 nk_siroki_nk_gosk_9 nk_siroki_nk_gosk_8 nk_siroki_nk_gosk_7 nk_siroki_nk_gosk_6 nk_siroki_nk_gosk_5 nk_siroki_nk_gosk_4 nk_siroki_nk_gosk_3 nk_siroki_nk_gosk_2 nk_siroki_nk_gosk_1nk_siroki_nk_gosk_19nk_siroki_nk_gosk_18nk_siroki_nk_gosk_20

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


27 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.