Široki Brijeg: Oko 60 natjecatelja na turniru u preciznom streljaštvu – Jabuka.tv

Široki Brijeg: Oko 60 natjecatelja na turniru u preciznom streljaštvu

Regionalni klub IPA Županije Zapadnohercegovačke povodom Dana policije ŽZH organizira drugi Međunarodni turnir IPA ŽZH u preciznom streljaštvu za žene i muškarce.

Natjecanje će se održati u subotu 26. rujna 2015. godine na strelištu Streljačkog kluba „ALFA“ u Širokom Brijegu, a sudjelovat će oko 60 natjecatelja (Zagreb, Split, Imotski, Crna Gora, Brčko, Livno, Sarajevo, Doboj, Bjeljina, Orašje, Trebinje, Srbija…) Na natjecanju će sudjelovati i ekipa zaštitarske tvrtke Delta Security i Shot d.o.o. Zenica, kao i članovi PU Grude, Široki Brijeg, Posušje, Ljubuški, Specijalna policija MUP-a ŽZH, MUP ŽZH sjedište i članovi IPA-e ŽZH.

Uz Međunarodni turnir, organizirati će se natjecanje ustrojstvenih jedinica MUP-a ŽZH (PU Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, specijalna policija MUP-a ŽZH i MUP ŽZH sjedište).

Natjecanju će prisustvovati i brojni političari te gospodarstvenici iz ŽZH. Nakon natjecanja, brojni uzvanici, natjecatelji, gosti, članovi i simpatizeri RK IPA ŽZH, druženje će nastaviti uz prigodnu večeru u Hotelu „Otok“ u Grudama s početkom u 18 sati.

Sudionicima natjecanja dodijeliti će se prigodni pehari, medalje i zahvalnice, a pobjednik turnira s najviše osvojenih bodova osvojit će glavnu nagradu pištolj HS PRODUCKT XDM¬9.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.