Široki Brijeg: Obavijest o zatvaranju prometnice

Tijekom petka, 21. lipnja planirano je zatvaranje dijela Ulice bana Jelačića u Širokom Brijegu.

Prometnica će na određeno vrijeme biti zatvorena od Doma zdravlja prema DV Trnoružica zbog projekta rekonstrukcije navedene širokobriješke ulice koji je u tijeku.

Iz Grada Širokog Brijega nisu naveli točan određeni vremenski period, ali napominju kako će izvođač u što kraćem roku završiti planiranu aktivnost.

Mole se svi sudionici u prometu za korištenje alternativnih pravaca. Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju, stoji na službenoj stranici Grada Širokog Brijega.

Podsjetimo, radovi u Ulici bana Jelačića krenuli su početkom travnja, a nakon završetka Široki Brijeg će dobiti novi parking i šetnicu uz rijeku Lišticu u samom središtu grada.

Široki Brijeg: Šetnica skoro završena, kreće gradnja parkinga i ublažavanje zavoja

(www.jabuka.tv)

19 komentara

 • A koji su to alternativni pravci,kad ih nema?
  Ili ste se smilovali pa ćete pustiti ulicu fra Didaka Buntića kako je uvijek i bila dvosmjernu,jedina dovoljne širine, dok nije uzeta jedna traka za parking,jeftino i naopako rješenje jer ostale ulice su isto sve jednosmjerne i slijepe i nikakve za promet.

 • Alternativni pravci , alternativni pravci , – kada se zatvara navedena prometnica onda pustite u promet u oba smjera dionicu od Hotela do Mostar i tu napravite mali improvizirani kružni tok kako bi se regulirao promet iz smjera pecare prema s.radića i A. Mihanovića a isto tako iz smjera hotela prema S Radića

 • samo cekam sto ce sad opet presjec ili vodu ili ptt kablove…i stavi video odmah jer kreteni vec unistavaju novu travu koja je nikla

 • Kako god da okrenete dragi upravitelji (ludim i JADNIM Širokobriježanima) Krunina strana ne može i ne smije biti glavna prometnica u gradu.
  Nekada su Đulić i Zdravko Kutle iz nekog hira i zajebancije tako riješili promet u gradu i još se ismijavaju na taj račun i kažu ..pa izgleda da smo mi stvarno Pitagore i Anštajni dok naša zajebancija traje 30 i kusur godina.
  Pa, p…. vam materina ima li tko normalan tamo u upravi ili ste stvarno svi od reda retardi teški.Predlažem da se građani sami organiziraju, odrede datum i ako vlast ovo sranje ne promjeni, sami krenu rješavat stvar ,tako da se prometuje dvosmjerno od bivšeg GIGE do Klanca kao i od Križa tj mosta do Zorićevine.
  J..ala vas Krunina strana, čim porosi kap kiše zastoj ,šlajdranje ,stenjanje itd.
  BUDALETINE INERTNE GONI TE SE U 3 PM.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.