Široki Brijeg: Mostarac na Čerigaju iz Mercedesa ukrao 17.000 eura

A.Ć. iz Mostara uhićen je na području Širokog Brijega jer je ukrao 17.000 eura iz automobila.

“Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvjetlili su kazneno djelo ‘Krađe’ iz čl.286 KZ F BiH počinjeno u mjestu Čerigaj, na lokalitet Podjela, grad Široki Brijeg na štetu D.K. iz Široki Brijeg..

Kazneno djelo je počinjeno u u srijedu u popodnevnim satima tako što je počinitelj otuđio veću količinu novca (17.000 eura) koji se nalazio u vozilu marke Mercedes-Benz.

Uz značajnu suradnji građana i brzom reakcijom policijskih službenika PU Široki Brijeg pronađen je počiniteli A.Ć. rođen 1976. godine iz Mostara koji je lišen slobode, te je nad istim sprovedena kriminalistička obrada tijekom koje je utvrđeno da je imenovani počinio naprijed navedeno kazneno djelo. Od A.Ć. je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta oduzet otuđeni novac.

Policijski službenici će protiv počinitelja podnijeti izvješće o počinjenom kaznenom djelu redovitim putem Županijskom tužiteljstvu u Široki Brijeg.

Ovim putem Uprava policije želi se zahvaliti građanima na iskazanoj suradnji u riješavanju ovog kaznenog djela”, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

24 komentara

Komentiraj: