Momačka večer u Mostaru: Nije život jedna žena

Ženi se Igor, plaču žene k’o kad je Čola ušao u menopauzu.

Još 15ak dana do svadbe, loče se več 7 dana i kuju se planovi za finalnu večer u kojoj će sudjelovati svi koji su prošli izlučne etanol večeri.

Trenutno je na popisu 47 najbližih prijatelja (braće), 4 puta mjenjao lokaciju momačke jer se potrebe za većim objektom povećavaju. Zadnja rezervacija je vikendica trokatnica na Rujištu.

Dogovorio je sa gazdom, platit će kasnije od jabuke. Planirao je on ono moderno za Beograd na splavove sa par izabranih ali ne da mu Tanja, rekla mu izbrisat sve heroje na Warcraft-u ako ode.

Zavalio se u Biokomercu, kupio od njih pola skladišta alkohola (od jabuke) i strah ga da je malo. Kum Maka (izabro ga u prvom srednje) dogovorio preko banjalučke konekcije go-go plesačicu k’o iznenađenje, a brat Veka sredio lakih droga dovoljno da slon poleti.

U Škice navadio roštilja, mesar ga pitao gdje je korida. 2 janjca za grickat, i nešto sitno mesa za 4 sača. Došao dan desanta na Rujište, dva auta iznijela samo opremu za roštiljanje i pečenje. Iga iznajmio bus da bude zanimljivije pa preko Nevesinja potegli na Rujište da popiju koju putnu više.

Harmonikaš razvukao Sinana, znači basove pritiskao vozač a na sećiji se klavijatura tipkala. Kum grli Igora i daje 100€ za “Nije život jedna žena”.

Na “Kralj boema” 3 puta zovu salu da otkaže. Kad je harmonikaš fulio dva vezana akorda na Tomi Zdravkoviću umal ga ne linčovaše, potjeraše ga kući te zovnuše DJ-a da ponese struju.

Cijeli dan se lokalo k’o da nema sutra.

Dva znalca se zauzela oko janjaca, 4 gajbe pive polili po njima. Pekli se 11 sati, sa 18kg spali na kokoš size.Bilo je tu i društvenih igara, spuštanje u saču niz Prenj i potezanje džoksa na ex. Veka nanijeo balu trave pa se domalo iznad Prenja digao oblak. Zadro odma najavio jake ciklonalne poremećaje.

U pola večeri upada kumova plesačica, Milica. Masa razdragana dočeka je k’o baba fratra na blagoslov. Od dima i polumraka ne vidješe da je lijepa k’o Škegro.

DJ zada “Metar odavde” a u kući nasta cika, prelistaše Milicu k’o Brajevo pismo. U pola noći Igor se rastao od života, uslika ga raja sa prekvarcanom Milicom u krilu te poslaše Tanji. Ova razočarana govori kumi, mi na jebenom kebabu a gledaj njega sa janjetom u krilu…

(Ters)

15 komentara

Komentiraj: