Široki Brijeg: Ljubotići dobivaju rekonstrukciju glavnog puta – Jabuka.tv

Široki Brijeg: Ljubotići dobivaju rekonstrukciju glavnog puta

U MZ Ljubotići u tijeku su radovi na sanaciji glavnog lokalnog puta kroz selo.

Već nekoliko dana radnici i strojevi rade na sanaciji i rekonstrukciji glavnog puta. Ova akcija se odnosi na radove na kritičnim mjestima, kako bi se dobila što veća širina puta, povećala preglednost i poboljšao sveukupni promet.

Akciju je pokrenula MZ Ljubotići uz podršku svojih mještana, Grada Širokog Brijega i poduzeća „Rudnici Boksita“.

Ovim mini projektom stvaraju se uvjeti za proširenje ceste u budućnosti. Trenutno se odvija faza mjerenja i snimanja lokalne ceste kako bi se ona u što skorije vrijeme mogla sanirati i rekonstruirati.

(www.jabuka.tv) 


16 komentara

    • Jaki je u neobranu gržđu. Prvo asfaltira pa onda stavlja cijevi za vodu, al naučit će to s vrimenom, da je to naopako, ta nije se niko naučan rodio. Samo eto on štogod radi dok ostali žderu, pa po njihovim zapovjedima mora je dovest vodu pojedinim bivšim komiternim članovima i HVO profit voditeljima. A jadnom radnom narodu nedaju ni cisterne normalne dovest, jer i putevi su čudni!

  • ŠTA ĆE DOBIT??? Svaka čast za Ljubotićane i treba im to, općnia (?Grad) profitira od rude a nikako da nešto ulože u to, svake godine kopaju i čeprkaju od klanca do lisa, a nikako riješit vodu po općini. E još je žalosnije što će taj asfalt što ljubotićani krvavo plaćaju, sve će to ovi koji se predstavljaju da ga poklanjaju uništit za dvi ili četri godine prid izbore kad odu začeprkat koju vodovodnu cijev. Isto ko po Kočerinu, vodu imaju samo oni koji su imali moć i prije rata, a sela i zaselci će se načekat izbora. Još kad su te vodje izjavile da je lakše iselit jedan dio sela nego im dovest vodu. To je slika tih bivših crvenih a sadašnjih plavih i tamno smeđih

  • Miciću ,kad će se krpit one rupetine po putu ..ispod Gašpara i po polju.Ali kvalitetno ,a ne lopatom i zbijat nogama.

    • To je micić asfaltira kad je zavrsio, nije on ko oni iz HDZ a, zdreu zavadjaju, kradu, i izmisljaji nove zakome kako bi opljackali narod. Micic je covik iz naroda i svaka mi cast, bori se za narod koliko toloko

  • Malo prošire put tako prid svake izbore , a šta je sa vodom za svake izbore se to obećava lako je proširit put. To je selo u koje se najmanje uložilo .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.