Široki Brijeg: Kraljević potpisao ugovore s dobitnicima stipendija

Gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskoga vijeća Vinko Topić i pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su prijem za dobitnike stipendija za akademsku 2016./2017. godinu.

Gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević potpisao je ugovore s 30 dobitnika stipendija za akademsku 2016./2017. godinu.

Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. S ovih 30 stipendija i iz prethodnih godina 33 stipendija studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Grad Široki Brijeg ove akademske godine ukupno stipendira 63 studenta.

”Zadovoljstvo mi je što već nekoliko godina nemamo niti jednu pritužbu na rad povjerenstva za odabir dobitnika stipendija, jer je to znak da je stipendija došla u prave ruke. Čestitam vam na dobivenoj stipendiji i želim vam puno uspjeha u vašem daljnjem školovanju kako bi nakon završetka studija mogli preuzeti odgovornost”, rekao je gradonačelnik Kraljević prigodom potpisivanja ugovora s dobitnicima stipendija.

U ime Gradskoga vijeća i svih vijećnika stipendistima je čestitao i predsjednik Gradskoga vijeća Vinko Topić. Između ostaloga, Topić je svima nazočnima poželio puno zdravlja i uspjeha tijekom daljnjega školovanja, priopćeno je.

Stipendiju za 2016./2017. dobili su: Nikolina Vukoja, Maja Lasić, Matea Tomić, Ivan Zeljko, Ana Medić, Paulina Markić, Matea Šakota, Matea Lončar, Nikolina Šušak, Mario Mabić, Martina Soldo, Karlo Zeljko, Lucija Mandić, Mario Sesar, Nikola Vranjković, Marija Ćuk, Katarina Crnjac, Martina Šušak, Dario Šantić, Marko Kožul, Monika Suton, Robert Topić, Ivana Alpeza, Mario Crnjac, Barbara Galić, Antonija Zovko, Jurjana Tutiš, Sara Lasić, Mihaela Knezović i Vidoslav Tole.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ako se ne varam, na natjecaju su bili navedeni odredjeni smjerovi koji mogu dobiti stipendiju..i kako onda dobiju studenti koji studiraju nesto sto nije bilo na tom popisu?

  • Navedite koja deficitarna zanimanja studiraju doticni studenti,,znamo da je na natjecaju bilo strogo napisano koliko studenata kojeg zanimanja dobija stipendiju

  • A to da nenate prituzba na rad,nije istina,ima itekako prituzba,samo ljudi razmjenjuju misljenje izmedju sebe,jer znaju da nema koristi ici zaliti se pismeno ili javno,u nas se zna,kadija te tuzi kadija ti sudi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.