Široki Brijeg: Konačno počelo postavljanje pločica s kućnim brojevima | Jabuka.tv

Široki Brijeg: Konačno počelo postavljanje pločica s kućnim brojevima

Konačno je započelo postavljanje pločica s kućnim brojevima u Širokom Brijegu.

Obavještavaju se vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada kako je Grad Široki Brijeg, putem izvođača radova odabranog javnim natječajem, započeo označavanje objekata i zgrada postavljanjem pločica s kućnim brojevima na trgovima i ulicama u Širokom Brijegu, navode iz Grada.

Potrebno je da vlasnici/suvlasnici objekata ili punoljetni član kućanstva te predstavnici stanara u zgradama budu nazočni u istima kako bi izvođač radova i predstavnici Gradske uprave mogli izvršiti potrebne radnje u svezi postavljanja navedenih pločica.

O označavanju trgova i ulica vlasnici/suvlasnici objekata i stanari zgrada bit će pravovremeno obaviješteni putem medija i službene stranice Grada, navode iz Gradske uprave.

Kako je potvrđeno za portal Jabuka.tv iz Gradske uprave, stanovnici neće morati plaćati postavljanje pločica.

Počelo označavanje naselja, trgova i ulica u Livnu, građani su obvezni platiti pločicu

Stanovnici Ljubuškoga neće plaćati postavljanje kućnih brojeva

(www.jabuka.tv)


18 komentara

  • Vi ste zadnji u svemu pa i u kućnim brojevima, cijela županija je to davno završila, birajte opet Miru možda to i završi do kraja još jednog mandata

  • Čuj, nećete plaćati postavljanje kućnih brojeva? Zašto? Da se ne vidi koliko gradska uprava, odnosno ured gradonačelnika plaća za tu rabotu? Kako ne bi uvidjeli koliko to sve skupa košta i koliko ide izvođaču, a koliko ugovaraču? Ili ono kada vladajući govore kako su mirovine neupitne i kako je vlada osigurala njihovu isplatu umirovljenicima? Pa pobogu dragomu, valjda su umirovljenici zaradili svoju mirovinu i 40 godina uplaćivali u mirovinski fond i sada traže samo dio onoga što su kroz svoj radni staž zaradili. Niti jedan umirovljenik koji je kroz radni staž zaradio svoju mirovinu ne povuče niti približno onoliko koliko je uplatio i zašto bi onda mirovine bile uopće upitne? Problem su mirovine koje su stvorene političkim odlukama i koje vlada nezakonito isplaćuje iz mirovinskih fondova umjesto iz proračuna, jer te mirovine, posebno povlaštene, nikako ne mogu biti na teret mirovinskih fondova. Ovakve floskule nam vlada stalno podmeće kao da nam nešto daje, a u stvarnosti se radi o vraćanju dijela duga umirovljenicima koji su uredno, desetlječima uplaćivali u mirovinske fondove. Istio slučaj je i sa zdravstvenim fondovima. Problem su uvijek političke odluke kojima vladajuće oligarhije stvaraju privilegirane kaste na teret drugih i sada bi svi trebali još podnijeti taj teret, a samo mali dio njih to uživaju. Tome treba stati na kraj za sva vremena i treba za početak provesti lustraciju, a onda oni koji preostanu trebaju stvoriti nove temelje za zdravo i prosperitetno društvo. Trebamo konačno izaći iz društva komunizma i socijalizma sa ljudskim licem i izbaciti mentalni komunizam iz glava ljudi, ili mentalne komuniste odmaknuti od svih poluga odlučivanja.

Komentiraj: