Široki Brijeg: Kiša obustavila radove na Lisama

Nakon tri mjeseca konačno su nastavljeni radovi na Lisama u Širokom Brijegu, no trajali su svega jedan dan.

Izvođač radova KTM Brina iz Posušja tijekom utorka je uklonila stari sloj asfalta u dijelu Ulice fra Didaka Buntića od remonta do novog kružnog toka kod Druge osnovne škole te je planirano postavljanjeno novog asfalta.

No, kiša im je pokvarila planove i obustavile radove, a vozačima donijela dodatne probleme s obzirom da je kiša stvorila velike lokve vode kao i dodatne rupe.

Zbog uklanjanja starog asfalta šahtovi, koji su inače bili rak rana ovog dijela ulice, su ostali iznad razine kolnika te ih vozači slalomskim vještinama moraju izbjegavati.

Široki Brijeg: Konačno se počelo raditi na Lisama, stiže novi asfalt

Novi asfalt bit će postavljen od kružnog toka do Remonta te od kružnog toka u dio ulice u smjeru istoka prema Lisama. Također, novi asfalt bit će urađen u od kružnog toka Ulicom fra Dominika Mandića do spajanja s Ulicom Maka Dizdara te sami početak Kvaternikove ulice, rekli su u listopadu 2022. godine za portal Jabuka.tv iz Službe za gospodarstvo Grada Širokoga Brijega.

Podsjećamo, radovi na izgradnji dugoočekivanog kružnog toka na Lisama počeli su 23. kolovoza 2022., a najavljeno je da će biti gotov do početka školske godine odnosno 5. rujna.

U Proračunu Grada Širokog Brijega još za 2021. godinu predviđeno je 100.000 KM za izgradnju kružnog toka.

U sklopu ovih radova naknadno su izdvojena dodatna sredstva iz proračunskih sredstava kako bi se rekonstruirali nogostupi i postavio novi asfalt od kružnog toka do remonta.

(www.jabuka.tv)

54 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.