Široki Brijeg igra u pet dana dvije utakmice sa sarajevskim klubovima na Pecari

Nogometaši Širokog Brijega trebali bi u razmaku od 5 dana odigrati dvije utakmice Premijer lige BiH sa sarajevskim rivalima, jednu protiv Željezničara u šestom kolu Premijer lige BiH, a drugu odgođenu protiv Sarajeva iz četvrtog kola.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv Širokobriježani će zatražiti od sarajevskog Željezničara da se utakmica koja je prema rasporedu planirana u nedjelju 25. kolovoza, odigra dan ranije u subotu 24. kolovoza u 20 sati, kako bi pet dana kasnije odigrali odgođenu utakmicu protiv Sarajeva iz četvrtog kola u srijedu 28. kolovoza.

Taj termin od 28. kolovoza je idealan za nadoknađivanje utakmice protiv Sarajeva, jer vikend nakon toga slijedi i 7. kolo Premijer lige, a nakon toga i reprezentativna stanka.

Očekuju se službene potvrde klubova kroz ovaj tjedan, a postoji mogućnost da ako se utakmica sa Željezničarom ipak odigra u nedjelju, onda bi razmak između utakmica bio četiri dana.

O svemu tome konačnu riječ imat će i sarajevski klubovi ali i Nogometni savez BiH.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Jesi ti opsjednuti pročitao rezultat utakmice sarajevo radnik.Tražio si da ti se kaže pa pročitaj u onom članku Velež preko širokog do prve pobjede.Pročitaj di tražiš da ti se kaže i kazano ti je.Komentar je napisan danas malo prije 13 sati.Eto nemoj više bit naivan i lud.

  • teskoce siroki izvuc bodove sa sarajevom i zeijeznicara.akoizvuku bod od ove dvije utakmice dobrobito bilo.sarajevo i zeijeznicar.imaju vrlodobre ekipe.siroki u velikoje igrackoj i financiskoj krizi koicese borit za opstanak.da prezivi u premijer ligi bih

  • ovi igrači sada nemaju damara za borbe. sve neke mlikonje, dajte pokažite zašto nosite taj dres, borite se, igrajte . jadni trener i ovaj i svi drugi kad raspolažu sa ovakvim tako reći igračićima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.