Široki Brijeg: DV Osmijeh ispratio 12. generaciju vrtićkih maturanata

U četvrtak je u kinu Borak održana ovogodišnja završna priredba Dječjeg vrtića Osmijeh iz Širokog Brijega.

U punoj dvorani mališani su pokazali dio onoga što su kroz proteklu školsku godinu savladali, a predškolci su dobili svoje diplome i proslavili kraj vrtićkog razdoblja.

Sve rekvizite na pozornici i kostime izradile su odgojiteljice DV Osmijeh, a djeca su marljivo vježbala kako bi na toj pozornici izveli dva igrokaza, Crvenkapica i Eko-zeko.

Uz to su program činile i recitacije te pjesme i ples na hrvatskom i engleskom jeziku. Za kraj je ostala dodjela diploma i fotografiranje, a djeca su doma ponijela i vrijednu lekciju o tom kako se marljivost i trud uvijek isplate.

DV Osmijeh uz vrtićki program ima i produženi boravak za školarce te poseban program prireme za školu za djecu koja ne idu u vrtić. Pred ovim vrijednim mališanima je ljeto i ljetni program vrtića, a od rujna kreću s novim i zanimljivim temama i aktivnostima koje na najbolji način spajaju dječju maštu, kreativnost, odgoj i obrazovanje. Uz sve to, u središtu je razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o vlastitim sposobnostima i ulozi u svijetu, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)