Široki Brijeg: Dujmović predstavlja knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”

Tihomir Dujmović će u utorak, 6. rujna 2016. godine u 19.30 sati, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu predstaviti knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

Najnovija knjiga novinara i publicista Tihomira Dujmovića donosi detaljnu analizu vlasti ”Kukuriku koalicije”. Na nešto manje od 400 stranica Dujmović analizira današnje stanje države ističući da će u slučaju da ova politika dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam.

Pri kraju knjige nalazi se i poseban tekst pod nazivom ”Idealizam kojeg više nema” posvećen Zvonku Bušiću.

Kako piše Nino Raspudić u recenziji: ”Dujmovićeva nova knjiga obračun je bez rukavica s ‘Djecom komunizma’ i podignut će puno, prije svega ‘crvene prašine”’.

Skenirajući ovu vlast doslovno od prvog dana, analizirajući sve njihove afere i ključne poteze, Dujmović u knjizi kako piše drugi recenzent Goran Marić zapravo, ”skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost”.

Treći recenzent Andrija Hebrang u recenziji između ostaloga donosi: ”Najnovije djelo Tihomira Dujmovića je knjiga istine o Hrvatskoj. Daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!”.

Predstavljanje knjige organizira širokobriješki ogranak Matice hrvatske, a ulomke iz knjige čitat će Lucija Dujmović.

Podsjećamo, Tihomir Dujmović je početkom srpnja 2014. godine u Širokom Brijegu predstavio knjigu ”Tko mi zabranjuje kolumne?”.

(www.jabuka.tv)


21 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.