Široki Brijeg: Dujmović predstavlja knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”

Tihomir Dujmović će u utorak, 6. rujna 2016. godine u 19.30 sati, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu predstaviti knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

Najnovija knjiga novinara i publicista Tihomira Dujmovića donosi detaljnu analizu vlasti ”Kukuriku koalicije”. Na nešto manje od 400 stranica Dujmović analizira današnje stanje države ističući da će u slučaju da ova politika dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam.

Pri kraju knjige nalazi se i poseban tekst pod nazivom ”Idealizam kojeg više nema” posvećen Zvonku Bušiću.

Kako piše Nino Raspudić u recenziji: ”Dujmovićeva nova knjiga obračun je bez rukavica s ‘Djecom komunizma’ i podignut će puno, prije svega ‘crvene prašine”’.

Skenirajući ovu vlast doslovno od prvog dana, analizirajući sve njihove afere i ključne poteze, Dujmović u knjizi kako piše drugi recenzent Goran Marić zapravo, ”skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost”.

Treći recenzent Andrija Hebrang u recenziji između ostaloga donosi: ”Najnovije djelo Tihomira Dujmovića je knjiga istine o Hrvatskoj. Daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!”.

Predstavljanje knjige organizira širokobriješki ogranak Matice hrvatske, a ulomke iz knjige čitat će Lucija Dujmović.

Podsjećamo, Tihomir Dujmović je početkom srpnja 2014. godine u Širokom Brijegu predstavio knjigu ”Tko mi zabranjuje kolumne?”.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

  • ” kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!” – Odgovor je – ZNA SE

  • Što ne analizira sve od 1914. do danas? A posebno neka analizira Afere i lopovluk HDZ-a od 1990. do 2000. Godine. O tome serator šuti. Dok je sirotinja branila HR od četničkih kukavica ekipa iz HDZ je provela PLJAČKU U KRIMINALNOJ PRIVATIZACIJI. Samo u Dubrovniku nestali su giganti: Pekara Orlando, Tvornica Ulja Radeljević, Dalmacijabilje, Dubrovkinja trgovački lanac itd. mogu do sutra nabrajati. Pjuc HDZ GOVNA POKVARENA.

  • Oni će biti večeras na predstavljanju tvoje knjige Tihomire.Oni imaju novca i kupiti će knjigu a ja moram dati za fakultet i neće mi ništa ostati.Oprosti.

  • Dujmoviću, znaš li zašto u Herceg Bosni nema socijaldemokratske (komunističke) partije. Zato što su komunisti iz Pokreta za Jugoslaviju ukrali hrvatski HDZ i od njega napravili jugokomunističku partiju. Nije samo Hrvatska u raljama djece komunizma, već i Herceg Bosna i zbog toga Hravti gospodarski propadaju i masovno sele u Zapadnu Europu”.

  • Glavni stozer jugo udbasa je u Hercegovini koji su ubijali svoju rodbinu.umnozavali su svoju izdajnicku kliku ko muha zvrkulja 1prema 10 nazalost. Zasto???

  • Ima nešto u ljudima čudno. Pojedince ne diramo. Općenito-kod nas je ortakluk najbitniji.”Sad oni mudriji”rodbinu od nekog okreću na svoj mlin da ostvare svoje ciljeve. Sitna je duša, ruka velika, budale se mogu protiv svog okrenut. Ja volim knjige i sretno čovjeku sa knjigom. Valjda smo društvo koje može pisati i misliti šta želi. Kopiranje ostavljamo strojevima. Puno pozdrava za sve koji cijene ljepotu. Onu vanjsku ili unutrašnju. A oni koji pepaju visoko za loptom, gaze, mislim da nisu dostojni ni pomena.

Komentiraj: