Široki Brijeg – Drina u HD rezoluciji – Jabuka.tv

Široki Brijeg – Drina u HD rezoluciji

Utakmicu 14. kola Premijer lige BiH u kojoj se u subotu u 13.30 sati na Pecari sastaju Široki Brijeg i Drina uživo će prenositi klupska televizija NKŠB TV i to u HD rezoluciji!

Ovo će biti testni prijenos utakmica za buduće HD prijenose, a uz sve to bit će poboljšana grafika uz prikaz postava, sudaca, trenera, kartona, izmjena i još mnogo toga.

Klupska televizija prvi put je prijenos u HD-u odradila na gostovanju u Prijedoru te je prijenos te utakmice rađen s četiri kamere, a također Široki Brijeg je jedini klub u BiH čija je utakmica Kupa BiH iz Orašja išla uživo i to u HD-u s četiri kamere dok će uzvratni susret s Pecare također biti rađen u HD rezoluciji, no s jednom kamerom.

Utakmica s Drinom bit će svojevrsni test za pripremu prijenosa nadolazećih utakmica u HD-u, a Nogometni klub Široki Brijeg čini sve kako bi navijači i ubuduće mogli pratiti utakmice omiljenog kluba, a pogotova utakmice s gostovanja koja nisu pokrivena TV prijenosom. Klupska televizija, osim što se prati u BiH, ima veliku publiku u dijaspori te su se na klupsku službenu stranicu javljali gledatelji iz Austrije, Njemačke, Švicarske, SAD-a, Kanade, Škotske, Brazila, Maroka i ostalih.

Portal Jabuka.tv medijski je partner Nogometnog kluba Široki Brijeg i klupske televizije NKŠB TV te svi prijenose utakmica također uživo možete pratiti i na našem portalu. NK Široki Brijeg je jedini u klub u BiH, a i šire, koji ima klupsku televiziju ovog tipa, a osim prijenosa utakmica, redovno ”izbacuju” uratke s press konferencija, treninga te izjave igrača i trenera uoči utakmica.

”NK Široki Brijeg radi na tome da osiguraju prijenos utakmica iz Bijeljine i Viteza,” potvrđeno je za portal Jabuka.tv

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.