Široki Brijeg: Dragan Mijatović u petak predstavlja knjigu ”Pokreni se”

U petak će u 11.00 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu biti predstavljena knjiga “Pokreni se” autora Dragan Mijatovića, magistra fizioterapije, a od 1999. godine fizioterapeuta NK Široki Brijeg.

Knjiga je prvenstveno namijenjena onima koji su zbog nezdravoga načina života zapostavili tijelo, odnosno onima koji ne znaju kako početi s vježbanjem i promjenom načina prehrane, sportašima i rekreativcima koji će kroz opisane vježbe i jelovnik pronaći nešto za sebe:

“Autor svjedoči iz osobnog iskustva primijenjenog kroz 200 dana vježbanja iz dana u dan, da je preobrazba moguća, jer se u tih 200 dana svakodnevno morao preznojiti. U knjizi piše i zašto je autor odlučio promijeniti način života, pasivnoga i “sjedalačkog” u aktivni “vježbalački”, i pokazao put svima koji o tome razmišljaju”, napisao je u recenziji knjige prof. Mladen Kvesić, uz Grgu Mikulića, prof. Damira Crnjca i Marka Knezovića i samog autora jedan od predstavljača knjige:

”Knjiga je namijenjena sportašima i “nesportašima” od 7 – 77 godina, ženama i muškarcima. Prva mi je, ali u glavi “kuham ideje”za još dvije knjige. Svi kojima treba knjiga ili savjet na ovu temu mogu se javiti na tel. 063 804 866,” kaže autor knjige.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: