Široki Brijeg: Djelatnici Centra za mentalno zdravlje darovali 30 obitelji korisnika

Kao i prošle godine, djelatnici Centra za mentalno zdravlje Doma zdravlja Široki Brijeg ponovno su za korisnike njihova centra uspjeli prikupiti 30 paketa humanitarne pomoći, namijenjenih 30 obitelji korisnika u Širokom Brijegu.

U humanitarnoj pomoći ove godine sudjelovale su četiri širokobriješke tvrtke, od kojih su Europapier – Hercegtisak d.o.o. i Logotip d.o.o. priloge donirali novčano, gdje smo za taj novac napravili pakete kućanskih i higijenskih potrepština, te ih pridodali paketima pomoći koje su donirali ATACO d.o.o. i Mabo d.o.o. Donirani paketi bili su u vrijednosti od oko 60 do 70 KM, izjavila je za portal Jabuka.tv Emilija Mustapić, mag. socijalnoga rada.

Kako navode iz Centra, osobe s psihičkim teškoćama okružene su stigmatizacijom, isključuju se iz svakodnevnoga života, žive sa slabom podrškom, kako šire obitelji tako i društva.

Zato se istinski zahvaljujemo našim donatorima, koji su se na prvi poziv odmah odazvali i sudjelovali u ovakvoj bitnoj pomoći našim korisnicima te time dali potporu osobama sa psihičkim poteškoćama. Također, zahvaljujemo se i portalu Jabuka.tv kao medijskom partneru koji je ponovno popratio ovu akciju, zaključuju iz Centra za mentalno zdravlje u Širokom Brijegu.

Široki Brijeg: Centar za mentalno zdravlje pomogao 35 obitelji korisnika

(www.jabuka.tv)