Široki Brijeg: Dječji vrtić “Trnoružica” obilježio Dane kruha

U četvrtak 19. listopada u dječjem vrtiću “Trnoružica” Široki Brijeg obilježeni su Dani kruha, manifestacija koja se pod nazivom Dani kruha ili dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježava svake godine tijekom listopada.

U dječjem vrtiću “Trnoružica” Široki Brijeg djeca, odgajatelji i roditelji prisjetili su se važnosti kruha u današnje vrijeme. U organizaciji uprave vrtića i djelatnika, u dvorištu vrtića organizirana je mala izložba kruha i peciva koje je pripremljeno. Na samom početku sve nazočne je pozdravila ravnateljica vrtića Zdenka Zovko.

Veliki broj djece koja pohađaju navedeni vrtić, svojim malim ručicama su pripremili mnogobrojne ukusne delicije. Bilo je tu i zanimljivosti, a sve navedeno ne bi bilo moguće bez pomoći djelatnika i odgajatelja, kao i njihovih roditelja.

Priredba ne bi bila potpuna bez pjesme i plesa, tako su dječica svojim “hitovima” razveselila i nasmijala ponosne roditelje. Polaznik vrtića, mali Marko, danas je proslavio svoj 6. rođendan uz tortu i svijeće, dok su mu prijatelji otpjevali pjesmu “Sretan ti rođendan”.

Kako je to i red, pripremljene “specijalitete” su na kraju i blagovali, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.