Široki Brijeg bira novo vodstvo

Prvog dana srpnja bit će održana Izborna skupština NK Široki Brijeg. Na njoj će biti izabrani članovi i vodstvo svih klupskih tijela u novome četverogodišnjem mandatu.

Dosadašnji mandat aktualnom sazivu Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg istječe 1. srpnja 2016. godine.

Aktualni predsjednik kluba je Zlatan Mijo Jelić, koji je čelni čovjek tog kluba već pet mandata, priopćeno je s Pecare.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

 • Iskreno se nadam da će ostat jedino Mijo Jelić kao predsjednik ,ostali kadar potjerat,i dovest novu svježu krv,koja će imat mozga i muda…Naravno prioritet bi bio da nam u klub više ne bude Slaven Musa kao trener i Josip Bevanda kao funkcioner. Provedite anketu dvije najantipatičnije osobe iz javnog života u gradu su njih dva.Naravno poslije Dragana đubreta Čovića!

  Naprijed Široki,gazi sve!

 • Bilo di dobro da Mijo bude tu radi sponzora najvise a i da je bio tu zadnji mjeseci nebi nas sudije ovako gazile…ali znamo da od toga nema nista covjeka nema vec dugo,razumljivo pozabavio se svojom optuznicom..

 • Dogodine u drugu ligu reko je Gradonačelniuk Miro Kraljević jučer u hotelu park.Ode Mijo nema tko više para skupljat i prosit okolo a gradonačelnik nema ni neda novac jer je loptanje luksuz.Diste vidili da 20 budala gonja jednu loptu:-))

 • ode Mijo ode široki u drugu ligu a teško i tamo da se dugo zadrži…Nema tko više novac kupit i prosit okolo…Gradonačelnik kaže da nema novca a da ga i ima prioritet mu je nešto drugo…

 • Dogodine u drugu ligu reko je Gradonačelniuk Miro Kraljević jučer u hotelu park.Ode Mijo nema tko više para skupljat i prosit okolo a gradonačelnik nema ni neda novac jer je loptanje luksuz.Diste vidili da 20 budala gonja jednu loptu:-))

 • Ako se ne potjera Bevanda naš klub je osuđen na propast.Što se tiče Bumbe mislim da bi bio dobro rješenje,ali ponovo apeliramo mi iz škripara ovog Bevandu za dobro kluba što prije potjerati i zahvaliti mu na svemu štoje dobro uradio,a dobra je za klub vrlo malo ili nimalo uradio.

 • BHB- mislim da ste u krivu sto se tice Bevande ,to je cista mrznja prema covjeku .
  Onaj ko se trudi i cini dobro za klub to je Josip Bevanda ,a vi koji mislite samo da se nekog makne .

 • Hoce li to konacno sirokobrijeski zugatori doci na svoje, zelite ostavke cijele uprave vec godinama, i kad dodje ta nova, za 3-4 godine cemo igrati derbije sa Kamesnicom, Posusjem, Klisom itd

Komentiraj: